branchenieuws

VVEM presenteert documentaire 'Pandemie in evenementenland'

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Chasse Theater coronaproof opstelling in rijen

In opdracht van de Vereniging Van Evenementenmakers (VVEM) is de documentaire ‘Pandemie in het evenementenland’ geproduceerd. Aan de hand van interviews en sfeerbeelden wordt hierin de impact van de COVID-19 pandemie op de Nederlandse evenementenbranche inzichtelijk gemaakt.

In de documentaire wordt duidelijk hoe hard de evenementenbranche getroffen is, hoe de branche in heeft gespeeld op de achtbaan aan ontwikkelingen en hoe kwetsbaar het Nederlandse ecosysteem van evenementenmakers is gebleken. “Wij moesten als eerste dicht, konden als laatste weer open en waren in de tussenliggende periode met grote regelmaat – en veelal onterecht – de gebeten hond. Als VVEM vinden we het belangrijk dat die impact op onze branche inzichtelijk wordt. Vandaar dat we een documentaire hebben laten maken nu de wonden nog vers zijn”, aldus VVEM-voorzitter Henk Schuit.

‘Pandemie in het evenementenland’ gaat in première in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht op 9 februari aanstaande. Bij deze première zijn VVEM-leden, leden van de Alliantie van Evenementenbouwers en diverse andere stakeholders aanwezig. In een later stadium zal de film online beschikbaar komen.

Beeld: Chasse Theater