DOMUSDELA

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

DOMUSDELA: een iconische locatie in hartje Eindhoven

Ooit een Augustijnenklooster, nu een bijzondere eventlocatie waar verleden en heden samenkomen. In het centrum van Eindhoven staat DOMUSDELA. Het is een historische plek die bruist en inspireert, met een toegankelijke, unieke en warme sfeer.

DOMUSDELA is een locatie waar je een keer geweest wilt zijn.

Ontmoeten, vieren, verblijven

Op nog geen tien minuten lopen van Eindhoven CS en op 15 minuten rijden van Eindhoven airport, stap je binnen in een andere wereld. Een wereld die ooit van de paters Augustijnen was en nu een plek is waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu een groots bedrijfsfeest, meerdaags congres of hybride event organiseert: DOMUSDELA maakt indruk.

In de iconische kerk en kapel ervaar je de historie het beste. De grote glas-in-lood ramen, hoge koepelplafonds en sfeervolle lichten brengen een sfeer waar je u tegen zegt. Een leuk weetje: tijdens de grootschalige renovatie is de hele vloer eruit gehaald en is er vloerverwarming aangelegd. Hier zit je er, letterlijk en figuurlijk, warmpjes bij.

Hutten-DOMUSDELA-eventlocatie-venue-events-brasserie - beeld Twycer Beeld: Twycer
Hutten-DOMUSDELA-eventlocatie-venue-events-brasserie - beeld Twycer Beeld: Twycer
Hutten-DOMUSDELA-eventlocatie-venue-events-brasserie
Hutten-DOMUSDELA-eventlocatie-venue-events-brasserie - beeld Twycer Beeld: Twycer

Een eventlocatie waar je 24/7 terecht kan

Het mooie is dat je hier met een klein gezelschap een minstens zo passend event kan neerzetten. Het DOMUSDELA-complex is historisch erfgoed en herbergt naast kerk en kapel Brasserie Rita, diverse vergaderzalen en het luxe boutiquehotel Mariënhage. Na een lezing, receptie of congres gelijk je bed induiken of nog even naborrelen bij Rita? Op deze eventlocatie kun je de hele dag, en nacht, doorbrengen.

Een complex met een uniek verhaal

Het is de mix van historie en modern die DOMUSDELA tot een extra bijzondere plek maakt. Zo is er tussen kerk en hotel letterlijk een blok neergezet. Dit blok, De Knoop, is het moderne middelpunt en de centrale plek om naar de vergaderzalen, kerk, kapel, hotel en brasserie te gaan.

Daarnaast is er de ruime binnenplaats, een grote patio die als terras van de brasserie dient en waar je ook buitenevents kunt organiseren. Midden in de stad is dit het rustpunt of het tegenoverstelde (feestuhh!) van jouw event.

En dan zijn er nog eyecatchers als het oude altaar uit de kerk, dat in een nieuwe glazen ruimte is gezet en het laatste stukje oude muur van Eindhoven, dat staat binnen het DOMUSDELA-complex. In combinatie met de gastvrijheid en veel moderne kunst als lampen die op tule-rokjes lijken (ontworpen door Studio Drift) maken dit tot een boeiende en prachtige locatie waar je een keer geweest moet zijn. En wedden dat je daarna nog een keer terug wil?

Foto’s: Twycer en DOMUSDELA

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (6)
De Paterskerk
 • Oppervlakte 1255m2
350
750
280
De Kapel
 • Oppervlakte 410m2
120
160
240
120
August
 • Oppervlakte 72m2
250
22
50
72
40
Jos
 • Oppervlakte 81m2
50
30
70
81
55
Louis
 • Oppervlakte 48m2
25
20
36
48
30
Walter
 • Oppervlakte 48m2
15
16
36
48
30
toon alle zalen
verberg zalen
Kenmerken
 • Uniek historisch complex
 • Centraal gelegen
 • Ontmoeten, vieren en verblijven onder één dak
 • 24/7
Eigenschappen
 • LiggingIn het stadscentrum
 • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Nabij luchthaven, Nabij snelweg, Nabij treinstation
 • Faciliteiten(Dak)Terras, Airconditioning, Audio visuele middelen, Binnenruimte, Catering, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, In-/outdooractiviteiten, Invalidentoegankelijk, Overnachting mogelijk, Restaurant, Tuin, WIFI
 • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Beurs & Expositie, Brainstormsessie, Congres, Diner, Festival, Fotoshoot, Gala & Awardshow, Indoor (Sport) Activiteit, Kick-off, Meerdaagse Bijeenkomst, Outdoor (Sport) Activiteit, Productpresentatie, Relatie Evenement, Training, Vergadering, Workshop
Voorzieningen
 • Bereikbaarheid 1,2 kilometer tot aan Eindhoven Centraal Station

Locatie DOMUSDELA