Deze brute beelden van schroot zijn eyecatchers op ieder event of festival

Instagrammable to the max!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Jelle de Graaf beelden festivals flamingo met robot

Mocht je in het verleden festivals als Defqon.1, Mysteryland of Wildenburg hebben bezocht, dan heb je een inkijkje gekregen in de creatieve brainwaves en het vakmanschap van beeldhouwer Jelle de Graaf.

Tijd om zijn beelden in de spotlights te zetten, zodat meer mensen ermee bekend raken. De eyecatchers verdienen een plek op jouw event namelijk!

Jelle de Graaf beelden festivals blauwe robot

Materialen krijgen een tweede leven

Het zijn ronduit beestachtige beelden. Creatieve verschijnen gepopt uit Jelle’s mastermind. Veelal eigen werk, maar hij draait zijn hand ook niet om voor maatwerk.

Merken als Red Bull en Grolsch klopten in het verleden al bij hem aan. En terecht, want of je nou een selectie maakt uit de enorme hoeveelheid schroot-sculpturen die hij op zijn terrein heeft staan of kiest voor een uniek werk; Jelle weet metalen, kunststoffen en tal van andere materialen op een totaal andere manier in te zetten.

Ook leuk, Jelle geeft ook workshops waarin collega’s materialen van het bedrijf gebruiken om zelf een sculptuur of bijvoorbeeld een kachel, bouwen.

Zien is geloven. Zoals een echte kunstenaar betaamt ligt de nadruk niet op het commerciële aspect, maar op het creatieve proces. Dat betekent dat Jelle geen site heeft, maar hij via Facebook is te bereiken. Dat vinden we juist extra tof, want dat betekent dat je echt bijzondere beelden op jouw event hebt!

Jelle de Graaf beelden festivals patatzak
Jelle de Graaf beelden festivals zilveren robot
Jelle de Graaf beelden festival draak

Beeld: Defqon.1/ Q-Dance