De Graveer Truck maakt unieke producten voor jouw gasten

Deze herinnering heb je niet voor even, maar voor het leven

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Iedereen kent ze wel: foodtrucks. Je ziet ze tegenwoordig overal en ze zijn razend populair. Wat als er een truck is die gepersonaliseerde souvenirs maakt voor jouw gasten? Zo nemen zij iets leuks mee naar huis waardoor ze jouw evenement minder snel vergeten. Tof toch?!

De Graveer Truck creëert leuke herinneringen. Met een persoonlijke touch zorgen ze voor een uniek souvenir.

Hoe kwam de Graveer truck tot leven

In corona tijd kwam voor Jos Koningen, tevens productiecoördinator bij Capital C, de wereld stil te liggen. Door de overload aan vrije tijd begon de drang om iets toe te voegen aan de evenementenbranche te borrelen. De combinatie van creativiteit en de passie voor graveren leidde tot het ontstaan van de Graveer Truck. Dit is een coole manier om een tastbaar aandenken te bieden aan jouw gasten.

Graveer Meneer aan het graveren
Graveer meneer in actie

Een aandenken voor thuis

De Graveer Truck komt naar jouw evenement om het iets unieker te maken. Samen met de truck komen ze vier uur lang live producten graveren. De producten die worden gegraveerd mogen geheel zelf worden uitgekozen. Er zijn standaard pakketten, maar een pakket op maat is ook helemaal geen probleem.

De machine kan op bijna elk materiaal een herinnering achterlaten. Alle gasten mogen zelf bepalen wat ze graag op een product willen laten zetten. Zo kunnen wijnglazen, borrelplanken, sleutelhangers en nog veel meer moeiteloos gepersonaliseerd worden. De Graveer Truck is de maker van blijvende herinneringen die jouw bezoekers mee naar huis nemen.

Graveer Meneer paketten
Graveer Meneer glazen

Beeld: De Graveer Truck