De 12 x 5 meter grote spectaculaire vuur act voor jouw event

Rise like a phoenix

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Afgelopen jaar werden wij op de redactie geïnspireerd door Kevin de Zeecontainer. Een ontwerp waar we op de redactie nog steeds over praten. Hierna hebben we Ronald Duikersloot op de voet gevolgd en laatst kwam er weer een pareltje voorbij. Natuurlijk klommen we in de telefoon om er meer over te weten te komen.

Het was een grote ijzeren vogel, The Garuda, die onze aandacht trok. Het is net een kunstwerk, maar vergis je niet… Dit prachtige kunstwerk kan een spectaculaire show weggeven die je bezoekers niet snel meer vergeten.

Maak kennis met Garuda

The Garuda is een vogel gemaakt van ijzer waarbij het skelet gebaseerd is op die van een adelaar. Met een spanwijdte van meer dan 12 meter en een hoogte van 5 meter is de vogel niet te missen. Buiten dat deze bijzondere vogel een echte eyecatcher is kan hij ook nog vuurspuwen. De bedenker, Matthias Vijverman, deed zijn inspiratie op in een hindoeïstische tempel in Nepal. Daar staat Garuda bekend als een halfgod, een kruising mens-vogel en koning van de vogels. Hier hoort uiteraard veel rook en vuur bij.

The Garuda_skelet van de vogel 2
The Garuda_de temmer en gitaar
The Garuda_temmer op de vogel met rook 2
The Garuda_van onder_vuurspuwend
The Garuda_Vogel en zijn temmer 2

Spectaculaire show

Met The Garuda zijn verschillende opties mogelijk. Samen met zijn temmer die op een vuurspuwende elektrische gitaar speelt, kan hij een showtje weggeven. De inspirerende ijzeren vogel kan je ook gebruiken als aankleding voor je event. Wil je geen show, maar wel vuur? Dat is geen probleem! Vanaf een afstand kan The Garuda bediend worden. Niet alleen op een festival is dit geweldig. Hoe tof is het om dit in te zetten voor een congrestival, bij een tentoonstelling of zelfs bij een vet personeelsfeest. Bij de huur is alles inbegrepen om je bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Zo is het transport, vuur, twee rookmachines, geluidsinstallatie en een rustplek voor de artiesten inbegrepen. De standplaats van de vogel is in Nederland. Twijfel niet en boek The Garuda nu voor jouw event!

The Garuda_vuur spuwen 2
The Garuda_vuur vogel 2

Beeld: Claus Christa Photography, Ceylon Stellaluna en In To The Woods