Magisch entertainer Brandon Smeets creëert keer op keer verwondering bij publiek

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
2022-12 Brandon Smeets - Secret Garden New Year

Wat op zeer jonge leeftijd begon als ‘spielerei’ is uitgegroeid tot een professionele passie die voelbaar is bij jou als gast. Brandon Smeets ging het avontuur als fulltime goochelaar aan en dat heeft hem als magisch entertainer tot de verre uithoeken van Nederland en zelfs de wereld gebracht. Logisch, want Brandon verbaasd en verwonderd, elk event weer!

Goochelen met jouw merk

Op 27-jarige leeftijd heeft Brandon na het behalen van zijn Master of Science en enkele jaren werk binnen de IT zijn baan opgezegd en ging hij met een koffer vol magische momenten en gezonde dosis humor als entertainer aan de slag.

Hartstikke leuk, maar zoals hij zijn er vast meer? Ehhh, nauwelijks! Door zijn achtergrond verstaat hij, ten opzichte van veel van zijn collega’s, de kunst van maatwerk. Een klus voor een hotelketen? Dan gaat hij met kamerpasjes in de weer. Vindt het event in een bioscoop plaats, dan verbaas je je over wat hij met bioscoopkaartjes en popcorn kan doen. Boek jij hem voor een… afijn, je snapt hem!

2023_01 Brandon Smeets - Business Club Beekdaelen
2022_11 Brandon Smeets - Kinderstad Heerlen
2022_07 Brandon Smeets - STB EXPO Munchen
2022_11 Brandon Smeets - Comedy Night Roermond
2022_11 Brandon Smeets - Expedia
2023_02 Brandon Smeets - Heliview Security Leadership Summit
2023_01 Brandon Smeets - Online Magic
2022_10 Brandon Smeets - KPE Bouwtraining

Vloeiend in drie talen

Brandon komt uit een ondernemersfamilie. Dat voel je als je met hem in gesprek bent, maar ook tijdens zijn optredens. Zo is hij drietalig opgevoed waardoor hij het publiek vloeiend in Nederlands, Engels én Duits kan aanspreken. Daarnaast begrijpt hij zijn rol binnen een event heel goed. Waar het er als table magician op een personeelsfeest om gaat om mensen te vermaken, zorgt hij er op een beurs voor dat hij een zo’n groot mogelijk percentage bezoekers de stand van zijn opdrachtgever binnen krijgt. Zo wordt magie ineens een salestool. En dat met een truc rondom het product dat in de stand wordt aangeprezen. Nice!

2022_09 Brandon Smeets - Toon Hermans Theather Sittard

Breed inzetbaar

Dit betekent ook dat Brandon breed inzetbaar is. Een blik in zijn agenda of op zijn socials toont dat hij zowel in het binnen- als buitenland optreed. Met hetzelfde gemak staat hij voor een groot publiek op het podium (zelfs als dagvoorzitter waarin hij de onderdelen aan elkaar praat) als dat hij op bijeenkomsten en feesten rondloopt en de magie voor jouw neus laat plaatsvinden.

Beeld: Brandon Smeets Magic Entertainment

Kenmerken

  • Veel mogelijkheden tot maatwerk
  • Van podium tot rondlopend
  • In te zetten als salestool
  • Vloeiend in drie talen

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Acts (opening, afsluiting etc.) Speaker Magische Entertainment - Infotainment