Acts & Entertainment

Blue Luna verbindt entertainment acts en maatwerk shows aan jouw merk of event

Matchmaker waar je blij van wordt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We ervaarden het zelf tijdens onze Event Inspiration Days twee weken terug; de ambitie om een openingsshow op maat te maken die precies past bij de doelstelling van het event, de lat die enorm hoog ligt om artiest, licht, beeld en scherm perfect op elkaar te laten aansluiten en de enorme trots en glimlach van het team als je ziet dat alle efforts leidden tot een waanzinnige respons van het publiek.

Dat is wat ons tijdens een samenwerking met Blue Luna opviel. En wat jou ook bij blijft als je ze voor een event benadert. Maar wanneer bel je ‘ze’. En wat doen ‘ze’ precies? Dat leggen we graag haarfijn uit, want zodra je dat weet wil je niet meer anders!

Show me your ASS

Pardon, ASS? Ja, want Blue Luna is Artiestenbureau, Sparringpartner en Showmaker in één. En je kunt voor elk van die dingen bij ze terecht. Van een losse boeking van allerlei soorten entertainment acts tot grote of kleine maatwerk shows. Daarnaast vertegenwoordigen ze ook een groot aantal bands, acts en live performance artiesten, maar maken ze ook totaalprogramma’s en line ups voor congressen, personeelsfeesten, relatie events en borrels. ASStonishing he?

Blue Luna_piano_zanger_publiek
Blue Luna_presentatie Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos
Blue Luna_Kadanz Groningen
Blue Luna_zangers_gitaar

Écht luisteren vanuit intrinsieke motivatie

Bel je naar Blue Luna, dan voel je binnen een paar seconden de oprechte liefde voor de muziek en de kunsten. “Juist omdat het triggert, inspireert, amuseert en stof tot nadenken geeft,” verduidelijkt Wouter van Beek, eigenaar van Blue Luna. “Daarom dat we ook altijd de verdieping opzoeken. Doorvragend naar de ziel van de aanvraag, zodat we echt het doel kunnen behalen. Het is daarom bijna nooit ‘plug en play’, maar hoofdzakelijk maatwerk. Als het nog niet bestaat, dan maken we het.”

Op deze manier worden bedrijfsdoelstellingen vertaald naar ijzersterke performances en concepten vol muziek, poëzie, dans, multimedia, acrobatiek en theater. “We voegen waarde toe aan evenementen, maken impact en bieden nieuwe perspectieven. Daarmee willen we het bedrijfsleven en de wereld, kleurrijker, spannender en mooier maken.”

Blue Luna_intrumenten_optreden
Blue Luna_Opening_Kadans Groningen

Van klein tot groot

Nee, je hoeft echt geen kolossaal budget te hebben om Blue Luna te kunnen inschakelen. Juist de combinatie van ‘eigen artiesten’, de gigantische database met acts en de kunst van sterke doorvertaling van doelstellingen maakt dat je Blue Luna voor tal van kleine tot grote events kunt benaderen.

Zo is Blue Luna de vaste leverancier voor diverse organisaties zoals Seniorweb, Hogeschool Windesheim, Van Gogh Museum en Albert Heijn die hen naast de grote aanvragen ook benadert voor eenvoudige, maar zeker gewenste aanvragen zoals voor een bandje tijdens een vrijdagmiddagborrel.

Tegelijkertijd weten deze en andere organisaties het bureau ook te vinden voor een volledige line up van een congres of concepting en productie van een live show. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een creatieve awardshow inclusief passende invulling, shows en artiesten in co-creatie met VISMA Software? Of de samenwerking met The Oval Office België en technisch leverancier Sense Audio-Visual waarin vijf unieke shows werden gemaakt om de nieuwe BMW’s te introduceren aan VIP-publiek.

Kortom… bel Blue Luna voor jouw volgende aanvraag, want ze komen vaak out of the blue met een waanzinnig tof concept. We zijn ervaringsdeskundigen getuige ons eigen relatie-event waar Blue Luna de openingsact én dj tijdens de borrel verzorgde!

Blue Luna_Trompet
Blue Luna_podium_instrumenten

Beeld: Blue Luna