Acts & Entertainment

Blue Luna krijgt de waarheid te horen van opdrachtgevers, leveranciers en artiesten

Zeg jij het maar…

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Toen Wouter van Beek, eigenaar van Blue Luna ons belde met de vraag waar het volgende artikel over zou gaan, was dat voor ons meteen duidelijk. Wij weten namelijk wel wanneer en waarom je dit bureau moet inzetten. Geef Blue Luna jouw vraag, dan geven zij jou een unieke performance. Van sterke ‘standaard met een twist’-concepten en line-ups tot volledig op maat ontwikkelde openingsshows of acts. Maar goed, dat is dus wat wij vinden. Hoe kijken anderen naar Blue Luna?

Zeg het maar Judith Noortman (Manager Sponsoring CSR & Event bij Allen & Overy), Leonie Brunekreef (Manager Events & Theater AFAS Software), Frank Koopmans (mede-eigenaar Smile Licht en Geluid Utrecht), Ilona Hendriks (Showregisseur en showcaller), Derek Otte (spoken word artiest), Celine Cairo (singer songwriter) en Typhoon (rapper en inspirational speaker).

‘Wat ik van Blue Luna vind?’

Nou, die vraag hebben we niet aan de verkeerden gesteld. Judith is duidelijk met de opmerkingen ‘samenwerken is altijd een feestje’ en ‘Wouter en zijn team bieden persoonlijke advies, tonen de nieuwste ontwikkelingen en zijn gewoon heel prettig en enthousiasmerend’. Zo, die kunnen ze in hun zak steken! Ook goed om te weten is dat ‘Blue Luna altijd veel aandacht besteedt aan de details van een act. Lijkt logisch, maar is toch vaker uitzondering dan regel in de huidige gejaagde evenementenbranche,’ aldus Frank. En ze is ‘een professionele, gepassioneerde en bovenal toegewijde partner die hun beloftes altijd nakomt’ geeft Ilona aan.

Artiesten zijn ook duidelijk in hun mening. Derek vertelt dat ‘Blue Luna zijn werk écht waardeert, artistiek en inhoudelijk’. Terwijl Celine juist ‘de altijd aanwezige aandacht en kwaliteit, waardoor ze mensen kan raken’ erg waardeert. Typhoon benoemt nog ‘het doorontwikkelen van programma’s’ en de ‘voorgesprekken die zeer smooth verlopen’ als waardevolle assets.

JelleDraper-AFAS Open - Blue Luna - twee mensen in de zaal bij generale repetitie
Celine Cairo - Blue Luna - artiest met gitaar in kerk
JelleDraper-Wouter van Beek met koptelefoon - Blue Luna - AFAS Open - foto Derek Otte Beeld: Jelle Draper
Typhoon-op-het-strand-Blue-Luna-Foto-door-jordybrada.com Beeld: jordybrada.com
Blue Luna productie backstage - schermen en mengpanelen - © Foppe Schut Beeld: Foppe Schut
Blue Luna_TheArrows_AlbertHeijn-Dagen
Photo's by: Jeancarlo Nunes dos Anjos - Strijkers met band - Blue Luna - Sallaum-Lines Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
yphoon-tijdens-AH-Beter-Eten-festival_©JorritLousberg Beeld: Jorrit Lousberg
Optreden Celine Cairo bij aquarium - Blue luna

Zelf ervaren

Leuk al die lofzang, maar zien is geloven. Dus de vraag die we stelden is ‘waarom zouden (corporate) event managers met Blue Luna moeten samenwerken?’ Het antwoord was duidelijk. Volgens Leonie kan je ‘met een gerust hart de muzikale invulling aan hen overlaten, maar ook aanhaken voor een volledig op maat gemaakte show.’

Frank benoemt vooral dat ‘het hem zit in de details en aandacht. Vakwerk op maat’. Ilona vult aan: ‘omdat ze altijd denken vanuit een boodschap/ een idee/ een beleving’ en ‘ze een fantastisch netwerk hebben en de juiste toppers kunnen plaatsen waar nodig’.

‘De aanloop is altijd helder en strak, het evenement zelf verloopt vlekkeloos en ook het contact daarna is netjes. Ze zetten elke keer net dat stapje extra,’ aldus Derek. Typhoon zegt het misschien nog wel het mooist: ‘wil je met vertrouwen een evenement organiseren, dan weet je zeker dat je bij Blue Luna gewoon goed zit, omdat ze en meedenken en tussen de linies door kunnen lezen, zowel qua overzicht als qua wensen en ik denk dat dat echt goud waard is’.

Typhoon persfoto - Blue Luna
DerekOtte_Blue Luna
Blue-Luna-Celine-Cairo-foto-Marie-Broeckman Beeld: Marie Broeckman

Met zulke mooie opdrachtgevers, leveranciers en artiesten heb je toch bijna geen redacteur meer nodig?! We wisten het al, maar krijgen het nu ook van allerlei andere kanten bevestigd: Blue Luna creëert samen met vakkundige en gepassioneerde artiesten perfect passende concepten, acts en shows die uitblinken in orginaliteit en kwaliteit. Telkens met één missie; de beste aansluiting vinden bij jouw (event)doel!

Beeld: Blue Luna, Jorrit Lousberg, Nico Alsemgeest, Foppe Schut, Jelle Draper, Marie Broeckman, Jeancarlo Nunes dos Anjos, Jordy Brada