Venues

Beurs van Berlage zorgt op innovatieve wijze voor veilige events

Drie initiatieven waar je wat aan hebt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Event Inspiration - Virtual Live Event bij Beurs van Berlage

Events die voldoen aan de 1,5-meter norm zijn voorlopig het ‘nieuwe normaal’. Wat niet normaal is, is de vergaande service en beleving die Beurs van Berlage met haar Save Meeting Concepts creëert. Naast de nodige signing en aanpassingen in de locatie, spreken vooral de diverse innovatieve ontwikkelingen tot de verbeelding.

Van de spraakmakende app die al vanaf de luchthaven of het hotel zorgt dat je veilig van het event kunt genieten tot de mogelijkheid om virtueel live te gaan ín de ‘Beurs’. We spraken Sebastiaan de Grip, Director of Operations van Beurs van Berlage, over de innovatieve ontwikkelingen.

Event Inspiration - Grote zaal voor safe meetings coronaproof bijeenkomsten bij Beurs van Berlage

Beurs van Berlage snappt hoe het moet!

De visie van Beurs van Berlage geeft aan dat in een steeds snellere digitale wereld persoonlijke ontmoetingen steeds waardevoller worden. Daar hebben ze volkomen gelijk in, evenals in het feit dat de digitale techniek daar absoluut aan kan bijdragen. Dat blijkt wel uit de app die ze heeft ontwikkeld.

Deze app informeert gasten al vanaf de luchthaven of trein over de beste route naar de Beurs en welke ingang op welk tijdstip moet worden genomen (op basis van jouw voorkeur qua tijdslot). Daarnaast vertelt zij welke plekken in het gebouw het beste even te vermijden zijn omdat het er druk is of juist welke lunchlocatie de kortste rij heeft.

Ook kan je zien hoe je het veiligst van de ene naar de andere sessie kunt gaan. Je kunt zelfs via de app een sessie virtueel bijwonen als die vol blijkt te zijn. Kortom, complete ontzorging, zodat jij je kunt focussen op de inhoud! En, heel belangrijk, naast corona- ook volledig AVG-proof.

Totaalbeleving in online of hybride events

Bij Beurs van Berlage doen ze het goed of doen ze het niet. Wat betreft de mogelijkheden voor een online of hybride event, kozen ze absoluut voor de eerste optie, getuige het concept Beurs van Berlage Virtual Live Events.

Een mond vol, maar dat mag ook, want het ziet er te gek uit! De hele Beurs is door Faber Audiovisuals volledig digitaal nagetekend, zodat je ook in de virtuele variant het adembenemende ontwerp van meesterarchitect Berlage kunt ervaren. Online de Beurs binnenlopend, word je begroet door de organisator van het event. Slim, dat filmpje is tijdens de opbouw opgenomen in de in de locatie aanwezige green screen-studio. Dat is nog eens een persoonlijk welkom!

Beursstands zijn realistisch nagetekend en zelfs het geroezemoes van een drukke beursvloer is op de achtergrond te horen. Virtuele ontmoetingsplaatsen zorgen voor de cruciale netwerkmomenten en andere vormen van interactie tussen online en offline worden as we speak ontwikkeld.

Ze zijn creatief bij de Beurs; zo zijn ze nu ook bezig met conceptboxen vol Amsterdamse goodies die je waar ook ter wereld kunt ontvangen. Volg je het hybride event online, dan kan je van dezelfde culinaire bites genieten als op het event. Dichter bij live kom je niet!

Event Inspiration - Coronaproof diner met meerdere tafels in een grote zaal met 3 mensen per tafel bij de Beurs van Berlage

Zomer in de Beurs

Dat ze de zomer in de bol hebben, blijkt wel uit het initiatief Zomer in de Beurs. Een divers weekendprogramma in juli en augustus waar je kunt genieten van een uitgeserveerd diner in de Grote Zaal tot kleinkunst en van Disney Highschool de Musical (ahhh, al uitverkocht) tot klassieke muziek. Het feit dat dit concept vanuit de medewerkers naar boven kwam én volledig door hen is geproduceerd, maakt het extra bijzonder.

Het zegt ook veel over de Beurs van Berlage. Ze staan voor hun visie en zorgen er in elke situatie voor dat die persoonlijke ontmoetingen plaatsvinden op een bijzondere plek, in een bijzondere omgeving!

Beeld: Beurs van Berlage