Faber: Kennis delen en samenwerken zit in het DNA

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Gouden-Televizierring-2020 Faber Audiovisuals

Voor een audiovisueel bedrijf dat door haar expertise is overgenomen door de grootste ‘techniekpartij’ ter wereld (NEP Worldwide Network), lijkt Sr. Sales Executive Events & Broadcast Jasper Reijgers van Faber in het interview onnodig bescheiden. Het typeert de bedrijfscultuur van dit familiebedrijf, waarvan inmiddels de derde generatie aan het roer staat. Lokaal begonnen, maar inmiddels wereldwijd opererend, is de hardwerkende, enthousiaste en ontzorgende mentaliteit bij elke medewerker voelbaar. Zo komen de mooiste innovatieve en creatieve audiovisuele totaaloplossingen voor producties tot stand!

Faber Audiovisuals - Audiovisual - rsdJLOUSBERG
Faber Audiovisuals - Audiovisual - JLOUSBERG 02
Faber Audiovisuals - Audiovisual - JLOUSBERG 03

Ontzettend veel techniek én creativiteit

Voor de duidelijkheid: Faber is de grootste audiovisuele speler van West-Europa. Maar laat dat je niet afschrikken, want de medewerkers lopen absoluut niet naast hun schoenen. Integendeel, door de enorme hoeveelheid techniek kan perfect ingespeeld worden op elke aanvraag en dito budget. Het belangrijkste daarbij: samenwerken en adviseren, want door ‘alle stekkers’ wordt het menselijke aspect snel vergeten. Niet bij Faber, waar ze liever vrijblijvend langskomen voor een aanvraag. Achterhalen wat echt het doel is en dat vervolgens op creatieve wijze met het team vertalen tot een sensationeel podiumplaatje.

Faber Av - Audiovisual - JLOUSBERG 04 Beeld: Jorrit Lousberg
Faber Av - Audiovisual - JLOUSBERG 01
Faber Av - Audiovisual - Lowlands NATHANREINDS
Faber Audiovisuals - Audiovisual - SpaceXperience NATHANREINDS

Vooroplopen en delen van innovaties

Zoals Jasper aangeeft: “We zitten bovenop de bal en ontwikkelen continu nieuwe innovatieve toepassingen. Mede door de overname van Univate zijn we nog sterker in de ontwikkeling van complete experiences. Ook in het aanvraagproces trekken we dat door, door de integratie van een VR-bril waarin de beleving al in offertestadium te ervaren is. En dan mag je er ook echt vanuit gaan dat je het zo ook live gaat ervaren. Wat we zeggen, doen we ook. Je hoeft bij ons ook echt niet een week te wachten op de offerte.”

Die innovaties worden niet alleen met opdrachtgevers gedeeld, maar ook met studenten. Op dit moment is Faber samen met ROC Drachten bezig met de ontwikkeling van een volwaardige opleiding Audiovisueel Technicus. Daarvoor wordt zelfs een compleet pand gebouwd bij Faber om de studenten in twee jaar klaar te stomen voor de branche. Inderdaad, het is menens! En dat is Faber ten voeten uit: een betrouwbare kennisdeler die barst van de creatieve inspiratie.

Kenmerken

  • Audiovisuele totaaloplosser
  • Creatief en innovatief
  • Grootste speler in West-Europa
  • Betrouwbare kennisdeler

Eigenschappen

  • Specialisme
    Allround