Arjen Lubach in College Tour-setting bij jouw kerst-event of kick-off meeting

Presentator Tom Jessen gaat in gesprek met Arjan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Arjen Lubach

Wie kent Arjen Lubach niet? Is het niet als presentator van het tv-programma Zondag met Lubach, dan is het wel als theatermaker of voormalig lid van Op Sterk Water. Deze veelzijdige performer spreekt tot de verbeelding, evenals zijn verhalen over zijn grootste successen én meest hilarische mislukkingen.

Presentator Tom Jessen zorgt er voor dat jouw gasten in een Q&A-setting van alles over Arjen te weten komen. Live in de zaal (houdend aan de laatste maatregelen), maar tegelijkertijd ook digitaal bij alle gasten thuis.

Levensverhaal met (jouw) zakelijke invalshoek

Verwacht een uur aan interessante verhalen, prangende vragen en veel humor en interactie. Op geheel eigen wijze neemt Arjen je mee in zijn leven. Met veel zelfspot vertelt hij over zijn carrière in een show vol met typische ‘Lubach-humor’. De vragen zijn een combinatie van standaard vragen (waarom iets veranderen wat werkt!) en vragen die perfect passen bij de situatie waarin jouw organisatie verkeerd. Precies, presentator Tom gebruikt een intakegesprek om te achterhalen wat de actuele ontwikkelingen zijn en gebruikt deze in zijn interview met Arjen.

Als dat al niet aanstekelijk werkt en verbindt, dan zijn het wel zijn eerlijke antwoorden op de vragen die gasten (online en live) kunnen stellen.

De College Tour kent een vaste opbouw en wordt gemaakt vanuit een (pop-up) studio, waarbij binnen de actuele regels zoveel mogelijk publiek fysiek aanwezig is. Leuk voor de gasten, fijn voor Arjen. Het bewijst maar weer eens de kracht van live! Arjen kan je er alles over vertellen. Het is wat dieper in de buidel tasten, maar je krijgt er een sterk en onvergetelijke op maat programma voor terug. Verwacht meer dan eens de lach, met Lubach!

Beeld: Merlijn Doomernik