Concept & Strategy

Advance Events in 3.0-versie klaar voor organisatie complete events van A tot Z

Verzorgen volledig event in eigen beheer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Advance Events staat als bureau bekend om haar hospitality, no-nonsense aanpak en de diverse labels waarmee ze klanten op maat kunnen bedienen. Met succes, getuige de vele terugkerende klanten. Maar volgens Arie Brouwer, eigenaar van Advance Events, kon die ontzorging nog beter.

Met de rebranding, lancering van de nieuwe website en de herstructurering van de gewaardeerde labels is het bureau meer dan klaar voor de toekomst!

Zeventien jaar ervaring in 3.0-jasje

Wat in 2006 klein begon, groeide al snel uit tot een succesvol evenementenbureau. Met de ontwikkelingen in de branche, veranderde ook het bureau mee en kreeg het in 2016 een volledig nieuwe huisstijl en aangescherpte visie. Nu, een goed jaar nadat de branche weer ‘van het slot’ is, is het tijd voor de volgende stap. Advance Events is klaar om nog meer impact te maken binnen drie pijlers: personeelsevenementen, zakelijke events en publieksevenementen. Door als één merk naar buiten te treden, worden de krachten en expertises gebundeld en is het helderder voor opdrachtgevers.

Gastheerschap met hoofdletter G

Inmiddels voert Arie samen met zijn partner Marina Brouwer de directie over het evenementenbedrijf. Samen geven zij leiding aan een team enthousiaste eventmanagers en vele tientallen eventmedewerkers. Ook hun zoon Artem Brouwer is al enkele jaren actief binnen het bedrijf. Het elan van een familiebedrijf merk je in alles. “Met hart en ziel wordt er door iedereen keihard gewerkt om het de klant en de gast meer dan 200% naar het zin te maken. Gastheerschap zoals je het tegenwoordig nog maar zelden tegenkomt, daar staan we als familie Brouwer voor,” aldus een trotse Arie.

Arie en Marina Brouwer - oprichters Advance Events _ Brouwer Evenementen Groep

Dienstverlenend over de volle vlakte

“We nemen nu nog meer de rol aan van ontzorger. Dat kunnen we als geen ander, omdat we naast een sterk team voor creatie en productie ook een magazijn hebben met materialen waarin we tot 1.000 personen van een volledig ingericht event kunnen voorzien. Van bedrijfsfestival tot zomerbarbecue en zelfs kerstevenementen. Hierdoor kunnen we heel snel schakelen en zijn we financieel erg aantrekkelijk. Daarnaast zijn we continu bezig om dit aanbod te vergroten, zoals ook met het festivalconcept Backyard wat we nu – in het geheim – aan het ontwikkelen zijn.”

Advance events_evenement
Advance events_Zakelijke events

Inspelen op de actualiteit

“We zien dat organisaties aan de ene kant graag volledig ontzorgd willen worden. Onze labels, zoals Festival op het Bedrijf, helpen daar uitstekend bij. Zeker nu we het doorontwikkeld hebben en je het heel gemakkelijk met bouwstenen kunt uitbreiden. Aan de andere kant ervaren we dat er ook organisaties zijn die juist in co-creatie een evenement willen opzetten. Daarin ondersteunen we waar nodig, zoals ook in het communicatietraject of het inhoudelijke programma.”

Zo speelt Advance Events slim in op de diverse behoeftes van opdrachtgevers. In die lijn zijn ook enkele medewerkers binnen het team naar voren gestapt om hun expertise meer te laten gelden. “Ze zijn zich enerzijds gaan specialiseren in één van de drie pijlers waarin we opereren. Anderzijds is het heerlijk om te zien hoe deze jongere generatie snel inspeelt op actuele trends en ontwikkelingen en deze integreert in onze bedrijfsprocessen en event-aanvragen.”

We zijn benieuwd wat Advance Events de komende jaren in petto heeft voor haar opdrachtgevers! Wat voor event je ook via hen organiseert; je wordt volledig ontzorgd!

Beeld: Advance Events