5x favoriete artikel van het Event Inspiration team

Wat vonden wij er nou zelf van?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Na een jaar vol omdenken, anderhalvemeter overleggen en mooie chaos in september en oktober toen de branche weer open mocht, is het ook voor het Event Inspiration team tijd om terug te kijken op een interessant jaar. In vogelvlucht deelden we alles over online en hybride events, inspiratie voor live evenementen en nog veel meer.

Zo aan het einde van 2021 is het een mooi moment om even stil te staan en aan het team te vragen: welk artikel is jullie het meest bijgebleven?

Simon: Blijf zoeken naar de mogelijkheden. Op termijn gaat er niets af, maar komt er iets bij.

Na een jaar in crisistijd maakten we met Jitske Kramer de balans op in dit artikel. De reden waarom dit Simon zijn favoriet is?

“Juist in deze tijden biedt Jitske inzichten waarmee een crisis écht een kans wordt. Ik ken Jitske al een hele tijd en we vragen haar regelmatig als spreker op onze events. En ondanks de vele keren dat ik haar heb horen spreken, weet ze telkens wéér te raken. Zo ook met dit artikel.”

Jitske Kramer tijdens Back 2 Live foto -Nico Alsemgeest

Barbara: Check hier de aftermovie van het Padel, Pils & Pizza event

Toen we als branche in september weer open mochten, waren wij er als de kippen bij om een sportief relatie-event te organiseren voor onze partners. Blijkbaar was dat zo’n succes dat Barbara het verslag tot haar favoriete artikel bombardeerde.

“Zo. Als je daar geen energie van krijgt na al die maanden laveren, sturen, terugdraaien, inplannen, cancelen en weer doorgaan, weet ik het ook niet meer! Dit was voor mij niet alleen een van de leukste zakelijke momenten van 2021, het voelde ook als een nieuwe start voor de branche. Het kon, het mocht en we deden het gewoon: Padel, Pils & Pizza. 

Het was heerlijk om event professionals te zien strijden voor de felbegeerde gouden pizzasnijder om ze daarna te laten genieten van pils en pizza tijdens ‘de derde helft’ van het padeltoernooi. De aftermovie spreekt boekdelen. Maar beter nog: kom de volgende editie lekker meedoen!”

Jelle: World Expo Dubai 2020 is kroon op het werk van 60-jaar jubilerend Van der Linde Catering

Voor zijn favoriete artikel koos Jelle voor een verhaal dat tot ver over de grens ging. Terecht, want Van der Linde Catering zette iets heel moois neer in het Midden-Oosten.

“Omdat het Holland Paviljoen op de World Expo in Dubai een schitterend concept is vol innovaties dat wat mij betreft nog veel te weinig aandacht heeft gehad. Dat een cateraar als Van der Linde voorafgaand aan haar 60 jarig jubileum hier zo’n inspirerend cateringconcept neerzet maakt mij blij!”

Dutch Dubai - Van der Linde catering & evenementen

Deborah: 15x unieke blik achter de schermen bij Eurovisie Songfestival

Waar Jelle aan ging op de Hollandse trots over de landsgrenzen, vond Deborah haar inspiratie in het artikel van het Eurovisie Songfestival waarin fotograaf Nathan Reinds in vijftien foto’s liet zien waar de Nederlandse eventindustrie extreem goed in is.

“Het Eurovision Songfestival is een event van ongekende grootte. Dit jaar heeft Nederland zich (wederom) op de kaart gezet als een fantastisch evenementenland, ook in coronatijd. Alles was tot in de puntjes geregeld. En waar mijn eventhart nog sneller van gaat kloppen zijn de beelden van achter de schermen. De mensen achter de schermen zijn het allerbelangrijkste! Zonder hen geen event. Dus ik heb dit artikel ook gekozen om al die mensen van techniek, productie en camerawerk eens in het zonnetje te zetten. Toppers zijn het! Niet alleen de mensen die betrokken waren bij het Songfestival, maar ook alle mensen die normaal gesproken de benen onder hun lijf rennen tijdens andere events. Nog even volhouden en dan kunnen we weer live! Want live is en blijft het allerleukste!”

HEADER-_-NATHANREINDS-EventInspiration-LR-9-Eurovision-Songfestival-1

Bas: Blijtanken is het positieve tankstation vol fijne berichtjes

Bas gooide het over een hele andere boeg bij zijn keuze. Weten waarom? Check vooral het artikel en Bas zijn uitleg.

“Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar onbekende of verrassende dingen die een event kunnen versterken. Blijtanken is duidelijk zo’n voorbeeld. Nog totaal onbekend, maar vooral zeer waardevol om op passende evenementen te plaatsen. Zulke ideeën verdienen aandacht en dat geven we graag op dit platform. Sharing the bright side of live!”

Blijtanken benzinepomp met koptelefoons

Beeld: Blijtanken, Nathan Reinds, Nico Alsemgeest en Van der Linde Catering + Evenementen