4x favoriete artikel van het Event Inspiration team

Wat vonden wij er nou zelf van?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Van online naar offline. Van lekker rustig naar (kerst)takkedruk. Het was ons een jaartje. Maar wat een bak energie kregen we dit jaar van het harde werken van iedereen uit de branche, de creatieve ontwikkelingen die ontstonden en de fijne samenwerkingen met (nieuw aangesloten) partners. Elke dag deelden we het laatste nieuws en inspirerende content.

Zo aan het einde van 2022 is het een mooi moment om even stil te staan en aan het team te vragen: welk artikel is jullie het meest bijgebleven?

I Love My Ears oordoppen bij schreeuwende man

Simon Renes | I Love My Ears biedt campagnemateriaal t.b.v. voorlichting gezond gehoor

“Omdat een leven lang genieten van live events écht betekent dat je gehoorbescherming moet dragen. Het is een beetje zoals in de jaren negentig het besef bij het grote publiek kwam dat je van de zon kan genieten, maar het ook schadelijk is. Ken je dit nummer nog? Geen leuke boodschap op dat moment, maar hoeveel mensen denken nu ‘Had ik het maar gedaan?’. Wie niet horen wil… hoeft niet te piepen. Deze ga ik denk ik verkopen aan de overheid hahaha.”

Check hier het artikel.

Abseilen van billboard Xsaga Experience is everything

Deborah Vastenburg | “Het mooiste van ons vak is dat je in je eentje niets betekent. Alleen samen kom je vooruit.” (Patrick Roubroeks, XSAGA)

“De reden is dat XSAGA een grote inspiratiebron is en altijd met verrassende concepten komt. Maar wat Patrick in dit interview ook benoemt is ‘Je doet het altijd samen. In je eentje ben je niets.’ En dat is denk ik waar de Event Inspiration community, maar ook de hele eventbranche op draait. In ons eentje zijn we niets, maar samen met onze partners maken we er een succes van. Wat Patrick in het artikel ook vertelde is dat zij vanwege corona hun jubileumplannen moesten omgooien, waardoor ze nog creatiever gingen denken. Omdenken met een uiteindelijk nog toffer resultaat. Sharing the bright side of live. I love it.”

Check hier het artikel.

Mr. Pancake levert karikatuurtekeningen waar je van gaat smullen

Bas Veldkamp | Mr. Pancake levert karikatuurtekeningen waar je van gaat smullen

“Het jaar 2022 was een tijd waarin organisaties in de branche alles op alles hebben gezet om in het eerste half jaar te overleven en in de tweede helft om alle events goed georganiseerd te krijgen. Dit ging helaas wel ten koste van het ontwikkelen van nieuwe concepten. Logisch! Daarom dat we niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen onze voelsprieten hebben uitstaan. We kwamen deze eetbare karikatuurtekening tegen en vinden het een heerlijke aanvulling in het entertainmentaanbod. Nu nog op naar veel nieuwe ontwikkelingen op de Nederlandse markt!”

Check hier het artikel.

Bas Krips en Robert Jan de Groot en Thijs Bakx hebben Qeet opgericht

Jelle van Keulen | Bakx & Meijer wordt Qeet; radicale visie op lokaal smaakt naar meer

“Omdat dit artikel inspireert op het gebied van ondernemerschap in de eventbranche. Van een crisis een kans maken, dat is precies wat Thijs, Robert-Jan en Bas gedaan hebben. Zij hebben de tijd en ruimte die corona bood gebruikt om een prachtig cateringbedrijf om te bouwen naar een cateringconcept dat klaar is voor een sustainable toekomst. QEET dus! En dit verhaal van krachten en netwerken bundelen heeft daarom ook een enorme bereik gehad op Event Inspiration en LinkedIn.”

Check hier het artikel.

Beeld: I Love My Ears, XSAGA, Mr. Pancake en Qeet