Radicale visie op lokale catering van Qeet smaakt naar meer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tartaar van gerookte wortel bij sitdown diner Qeet

Sinds 1 april 2022 is Bakx & Meijer overgegaan in Qeet. Een nieuwe naam met twaalf jaar ervaring in de evenementenbranche. En nog belangrijker; met een disruptieve kijk op catering en meer! Namelijk met een sterk bewuste blik op de lokale voedselketen. Oftewel werken vanuit een lokale centrale keuken met lokale producten en lokaal personeel. En dat vinden we heel verfrissend!

Op alle vlakken lokaal

De drie eigenaren Thijs, Bas en Robert Jan zijn duidelijk; “We gaan werken met zoveel mogelijk toffe kleine lokale merken. Van plaatselijk gebrouwen bier tot groenten van de boer om de hoek. Waarbij we graag de namen en rugnummers van de leveranciers laten zien en het achterliggende verhaal van de producten overbrengen”.

Maar het gaat verder dan de F&B. Ook op het gebied van bijvoorbeeld de IT-benodigdheden, schoonmaakmiddelen of het verpakkingsmateriaal proberen we uitsluitend lokale samenwerkingen op te zoeken. Evenals het personeelsbestand, wat een afspiegeling van de samenleving moet zijn; van schoolverlater tot 65+’er.

Bas Krips en Robert Jan de Groot en Thijs Bakx hebben Qeet opgericht
Personeelsfeest Qeet
De LiK door nomovies fotografie Qeet
Avondfeest in de Linie bij Fort Voordorp - Qeet
Bubbels Bar in de LiK Qeet
Wasruimte in de Werkspoorkathedraal Qeet

Vanuit Utrecht naar…

Qeet start de ambitie ‘landelijk de lokaalste’ vanuit de regio Utrecht. Niet enkel op de eventlocaties waar zij cateren, maar op termijn ook met bijvoorbeeld een eigen horecaplek voor consumenten in het centrum van de stad. Of zoals mede-eigenaar Thijs zegt: “The ultimate goal is dat men een product proeft op een event en datzelfde product later in de stad een keer tegenkomt en aan Qeet denkt.” In eerste instantie vanuit Utrecht, maar over vijf jaar in minimaal zeven regio’s.

Stadse cateraar

Qeet is een vertaling van de stadse omgeving waarin zij opereert. Niet uber hip, maar ook niet van de grijze wollen sokken. Vooral fris, groen en vol energie. Qeet weet hoe ze – met lokale partijen – een feestje voor jou moet bouwen!

Hoe stads ze ook zijn; groen en duurzaam heeft de focus. Zo wordt de lunch standaard vegetarisch aangeboden. En wordt er wel met vlees gewerkt in een gerecht, dan wordt er met dubbel doel kippen of dubbel doel koeien gewerkt. Geen Argentijnse steak die wordt ingevlogen, maar rund van de lokale boer die eerst tien jaar melk heeft gegeven.

Qeet is een cateraar waar we jaren naar uitkeken. Zo lokaal willen we het allemaal!

Borrelhappen Qeet
Diner in de Domkerk Qeet door Aagjestudio
Business Festival Qeet
Sterrenwacht Sonnenborgh Qeet
Hollandse Pokebowl Qeet

Beeld: Qeet, Nomovies Fotografie en Aagjestudio

Kenmerken

  • Enkel samenwerkingen met lokale partijen
  • Twaalf jaar cateringervaring
  • Verrassende (lokale) merken in f&b-voorstellen
  • Focus op duurzaamheid

Eigenschappen

  • Specialisme
    Allround Conceptcatering Duurzaam Lokale catering