VOGELFREI duurzame locatie in Utrecht die je volledig vrij laat

De plek voor al je inspirerende ideeën

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Er zijn talloze evenementenlocaties in Nederland waar je een event kan organiseren. Wij zijn altijd bezig met het zoeken naar de nieuwste plekjes. Toen we VOGELFREI tegenkwamen werden we meteen enthousiast.

Het is een plek waar creativiteit, lef en duurzaamheid samenkomen in een ongedwongen sfeer. Vallen en weer opstaan. Alleen of samen met anderen.

Inspirerende ideeën

Heb je een idee, maar weet je niet hoe je het moet uitwerken? Dan is VOGELFREI de perfecte plek voor jou! Iedereen is welkom, je mag alles proberen en kan samenwerken aan nieuwe ideeën. Het concept is bedacht door creatief strateeg Joris Roovers. Hij wilde een plek waar je kan proberen, op je bek mag gaan en waar je je gut feeling kan volgen. Om dit te realiseren heeft hij zijn eigen clubhuis gebouwd. Naast dat er op de ecologische voetafdruk wordt gelet, biedt vogelfrei ook interessante events over circulariteit, creativiteit en nieuwe manieren van voedsel verbouwing.

Vogelfrei-grote ruimte
Vogelfrei interieur tafel

Duurzaam clubhuis

VOGELFREI is bewust bezig met het milieu. Zo is het gebouw gebouwd met hergebruikte materialen, constructies, meubels. De ruimtes zijn modulair en zoveel mogelijk circulair ontwikkeld. Hoe cool is dat? De locatie bevindt zich in het bruisende Utrecht en is goed bereikbaar met het OV en de fiets. Als je met de auto komt zijn er beperkte parkeerplekken, wat goed aansluit op het duurzame aspect. Er is 350 m2 aan oppervlakte verspreid over vier ruimtes en een dakterras. De grootste ruimte is 165m2 en kan je volledig verduisteren. Het is de werkplaats voor alle verschillende soorten events. Bij VOGELFREI voel je je helemaal FREI om nieuwe dingen te proberen. Wil je nog meer weten? Neem gerust een kijkje op hun website.

Beeld: VOGELFREI