Vier jouw kampioenschap, succes of beste prestatie bij Studio 21

Van awardshow tot personeelsfeest

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met het EK Voetbal dat morgen van start gaat en de Olympische Spelen in aantocht, is het logisch dat de winnaarsmentaliteit in ons naar boven komt. Maar het juichen hoeft niet alleen voor ‘onze nationale jongens en meiden’. Want Studio 21 grijpt deze periode aan om jou het podium te geven voor jouw beste prestatie. 

Precies, op deze Hilversumse evenementenlocatie weten ze als geen ander hoe jouw bedrijf, afdeling of medewerker letterlijk in het middelpunt kan worden gezet. Grijp deze kans en eer jouw (beste) medewerkers!

Successen moeten gevierd worden 

Laten we eerlijk zijn; in de hectiek van de overvolle werkzaamheden is er vaak nauwelijks tijd om stil te staan bij de geboekte successen. Terwijl dat moment om samen te vieren enorm waardevol is. In een periode waarin topprestaties op nationale tv live worden uitgezonden, is het goed om te beseffen dat ‘live succes vieren’ ook voor jouw organisatie belangrijk is.  

En wil je dat die viering van jullie succes een daverend succes wordt? Dan ben je bij Studio 21 op de juiste plek om groots uit te pakken. Om in voetbal thematiek te blijven; niet alleen de bal, maar ook de Studio is rond. En in het midden daarvan kan jij jouw meest presterende medewerkers, het beste winkelteam of juist de hele organisatie in de spotlights zetten. 

Coiffure Award 2023 Fotograaf Arjan Bevers.jpeg

And the winner is… 

Een awardshow is te gek voor de genomineerden en uiteindelijke winnaars, maar óók voor de overige gasten. Want beeld je eens de volgende avond voor: vandaag mag iedereen zich namelijk VIP voelen. Bij binnenkomst wordt je voor de perswand (in jouw huisstijl) als echte sterren op de foto gezet. In de foyer wordt je ontvangen met een heerlijk welkomstgerechtje en zie je de genomineerden levensgroot in de fotobanners hangen.  

Zodra iedereen er is, ga je naar de Studio waar de bijna-rondom projectie meteen indrukwekkend is. En dan moet het podiumprogramma nog beginnen! Laat het maar aan het eventteam van Studio 21 over om dit – waar gewenst – samen met jou te ontwikkelen. Ze hebben bijna nog meer ideeën dan dat er licht, geluid, AV en special fx aanwezig zijn in de zaal. Dus dat zegt genoeg! Zijn alle winnaars bekend, dan kan het dak er pas echt af met een dj of band die iedereen laat bewegen op de dansvloer!

Alleen maar winnaars 

Natuurlijk kan je de beste medewerkers, het beste team of de beste vestiging laten winnen. Maar het is ook mooi om iedereen winnaar te laten voelen. Zoals bij veel sporten geldt namelijk ook in het werk; het is een teamprestatie.  

Grijp de komende periode aan om een tof personeelsfeest te organiseren waarin je iedereen bedankt voor hun harde inzet, toewijding en teamwork. De Studio leent zich perfect voor een verrassende dinnershow of energieke feestavond. Laat die muziek maar knallen door de speakers, de streamers vliegen door de lucht en de glimlach verschijnt bij alle aanwezigen. Waarschuwing: die glimlach is ook in de weken daarna nog zichtbaar. Dat maakt jou in ieder geval de nummer één werkgever. Hoezo alleen maar winnaars?!  

Entrepreneur of the year award - Studio 21 - foto Nico Alsemgeest

Beeld: Arjan Bevers, Paul Ridderhof en Nico Alsemgeest