Theater de Kampanje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Theater de Kampanje prikkelt de zintuigen met all-in service en faciliteiten

Waarom je een event in de kop van Noord-Holland zou moeten organiseren? Omdat Theater de Kampanje een prachtig monumentaal gebouw is waarin multifunctionele zalen, top notch techniek en een energiek team de bouwstenen zijn voor een onvergetelijk event.

Industrieel met een frisse twist

Op Willemsoord, het culturele en culinaire hart van Den Helder, staat Theater de Kampanje. Bekroond met de Arie Keppler architectuurprijs, weet deze markante locatie grote indruk te maken door de grote hoeveelheid glas, baksteen, hout en staal. Het stoere en robuuste van vroeger, met de voorzieningen en fijne ambiance van nu.

Nergens anders kan je een borrel in een theater organiseren terwijl je onder de authentieke kraanbanen staat. Nergens anders vind je een transparante theaterzaal van glas (die met houten panelen dicht te zetten is) waar de foyer in een U-vorm omheen loopt. En nergens kan op een compleet vlakke ruimte een volledige theaterzaal naar binnen worden geschoven. Geloof ons gerust als we zeggen dat jouw gasten van deze locatie onder de indruk raken!

Theater de Kampanje - evenementenhal
Theater De Kampanje - feest
Theater de Kampanje - Koninklijke Bibliotheek bijeenkomst
Theater de Kampanje - borrel
Theater de Kampanje - feestzaal met lichtshow
Theater de Kampanje - diner met ronde tafels

Inspirerende omgeving

Organiseer je een evenement in Theater de Kampanje dan heb je diverse theaterzalen, meetingspaces en grote foyers tot je beschikking voor echt uiteenlopende type events.

Maar daar houdt het niet op, want het betrekken van de omgeving kan voor extra memorabele momenten zorgen. Zo heeft het theater een gezamenlijk entree met het Reddingmuseum, vind je op een paar meter lopen het Marinemuseum inclusief grote duikboot en andere schepen en ligt aan de voet van Willemsoord de dijk vanwaar je de zee én Texel ziet liggen. Dus ook voor een toffe buitenactiviteit ter voet, fiets óf boot ben je hier aan het goede adres.

Theater de Kampanje - online event
Theater de Kampanje - online event
Theater de Kampanje - online event
Theater de Kampanje - terras buiten
Theater de Kampanje - zithoek bij open haard

Full service ontzorging

De Kampanje ontzorgt. Dat kunnen we gerust zeggen, wetende dat ze alles in huis heeft om jouw event in goede banen te leiden, waarbij je wel tot 1700 man in 1 zaal kwijt kunt. Het naastgelegen restaurant Stoom verzorgt de heerlijke cateringvoorstellen.

Ook het meubilair is perfect geregeld; spiksplinternieuw en super comfortabel. Voor de theatertechniek ben je hier ook in goede handen, zowel qua uitgebreid aanwezige apparatuur als klantvriendelijke crew. Ga je voor een online of hybride event? Maak je niet druk, want het theater heeft een samenwerking met Druktemaker, de buren die alle streaming diensten kunnen verzorgen. Kortom, de Kampanje heeft alles in én rondom ‘het huis’ voor jouw bijeenkomst.

In dezelfde tijd als dat je vanuit de hoofdstad naar Brabant rijdt, ben je in het noorden. Dus denk (Den) helder, denk aan Theater de Kampanje!

Beeld: Jeffrey Bakker, Jacqueline van der Kort, Danny Migalski, Mike Snijder, Peter van Aalst, Astrid Bregman en Theater de Kampanje, Siebe Swart (luchtfoto)

ZALEN (12)
Stadshal zonder tribune
1000
1700
500
Horecaplein (in Stadshal)
300
250
Middenzaal (met tribune)
264
Cafe
60
Foyer kleine zaal
30
100
Kleine zaal
123
250
Variopoolzaal / Grote zaal
748
350
Foyer 1 & 2
30
100
Mastenmaker
25
24
24
60
Bankwerker
25
22
45
Stoom
60
Serre
100
60
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Ruime beschikbaarheid zalen en foyers, meer dan 10 subruimtes
 • Industriële uitstraling met fijne ambiance
 • Tot 1700 gasten in 1 ruimte
 • Complete ontzorging in catering, techniek en meer
 • Grote gratis parkeergelegenheid voor de deur en 650m van het NS Station.

Eigenschappen

 • Ligging
  Aan de kust
 • Bereikbaarheid
  Eigen parkeergelegenheid Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk Plug & Play Restaurant Theater WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Festival Fotoshoot Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Theater de Kampanje

Artikelen over Theater de Kampanje