Venues

“Theater De Kampanje is onze voorkeurslocatie voor evenementen”

Als opdrachtgevers lyrisch zijn, dan weet je dat je goed zit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Theater De Kampanje ligt in de kop van Noord-Holland. Niet wegklikken nu, want dat klinkt ver weg, maar is het niet en daardoor absoluut de moeite waard voor een locatiebezoek. Wij zijn er geweest dus kunnen uit eigen ervaring spreken dat dit prachtige monumentale gebouw zeer geschikt is voor uiteenlopende events.

Om erachter te komen hoe het is om daar een event te organiseren, spraken wij Caroline Orij van Sarkon die al meermaals bijeenkomsten heeft georganiseerd op deze locatie.

Wat voor events heb je zoal georganiseerd bij Theater De Kampanje?

“De drie laatsten die we organiseerden waren een expeditiebijeenkomst voor zo’n 60 gasten waar men in verschillende ruimten bij elkaar kwam. Daarnaast hebben we ons jubileumfeest voor 400 gasten en een organisatiebrede studiedag met veel zaalwisselingen voor 450 gasten georganiseerd.”

Bijeenkomst van Sarkon bij De Kampanje - foto Caroline Orij
Bijeenkomst van Sarkon bij De Kampanje - foto Caroline Orij

Hoe kwam je bij De Kampanje terecht?

“We zijn al heel lang klant bij de Kampanje. De nieuwe locatie is natuurlijk een enorme meerwaarde. Theater De Kampanje is een fijne, grote locatie waar ze heel flexibel zijn en echt met je meedenken. Er zijn voldoende andere locaties, maar de Kampanje biedt eigenlijk alles wat wij willen. Ook externen die wij inhuren voor de organisatie zijn vaak aangenaam verrast na een locatiebezoek.”

Hoe verloopt de samenwerking met het eventteam?

“Er is echt een grote mate van betrokkenheid. Men is geïnteresseerd, vraagt goed door en denkt actief mee. Ging er tijdens het event even iets mis of liepen we ergens tegenaan, dan sprong meteen het team in de bres om het op te lossen.”

Kan je een voorbeeld geven?

“We hadden het Wereld Café-concept ingezet waarbij deelnemers op tafellinnen hun bevindingen zouden schrijven. Maar de stiften bleken door te drukken. Meteen rende het personeel de keuken in en werden alle tafels ingewikkeld in folie zodat de tafels beschermd zouden blijven. Geen gezeur, gewoon meteen gaan voor een oplossing. Dat is echt heel fijn als dingen acuut moeten worden aangepakt.

Daarnaast heb ik bij alle events in totaal maar één keer gehad dat iets niet helemaal liep zoals het moest gaan. Daar is vervolgens meteen op ingespeeld en bij de volgende events was iedereen zelfs nog vrolijker en gastvrijer dan ze daarvoor al waren.”

Bijeenkomst van Sarkon bij De Kampanje - foto Caroline Orij
Bijeenkomst van Sarkon bij De Kampanje - foto Caroline Orij

Is er iets waar je kritisch over kunt zijn?

“Haha, heel eerlijk? Nauwelijks. Nou ja, dan is het iets als dat ik het bij het grote event leuker had gevonden als er niet dubbele foodstations stonden, zodat er wat meer doorloop was. Aan de andere kant hadden we een strakke planning dus werkte dit goed.”

Waarom zou je Theater De Kampanje aanraden bij anderen?

“De hartelijkheid van het personeel is echt opvallend. Verder is het een prachtige locatie en multifunctioneel in te zetten. Ik was de eerste keer verbaasd dat bijvoorbeeld de grote zaal, die best industrieel aanvoelt, zo gezellig is als die wat is aangekleed met meubilair. Het hele buitengebied rondom het theater is ook heel mooi en goed in te zetten voor teambuildingsactiviteiten. En dan kan je er ook nog eens gratis parkeren. Wat wil je nog meer? Ga er zeker een keer langs. Je krijgt er geen spijt van.”

Beeld: Caroline Orij / Theater De Kampanje