Vanhulley maakt een uniek relatiegeschenk van jouw oude vlag, banner of bedrijfskleding

Handgemaakte give-aways met sociale en duurzame impact

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Daadkrachtig, duurzaam en sociaal. Dat zijn nog eens termen die we graag horen. Ook in de evenementenbranche. Want wie wil nou niet een steentje bijdragen aan het verbeteren van onze wereld?

Check daarom Vanhulley als je een event organiseert, want zo doe je iets heel concreets met jouw oude bedrijfskleding, vlaggen, banners en meer… Weg met die gigantische hoeveelheid (bedrijfs)afval én hoppa; daar is een uniek relatiegeschenk of give-away!

Keycord VanHulley
Vanhulley Keycord
BAM Vanhulley tas
BAM Vanhulley tas

Er is zo veel, maar we (her)gebruiken zo weinig

Wist je dat in Nederland elk jaar 2,5 miljoen stuks textiel wordt vernietigd? Waaronder ook veel bedrijfskleding. Zonde! Maar wat kun je doen met dat toffe kledingstuk met een vlekje, scheur of versleten plek?

Laat er een gaaf ontwerp van maken door Vanhulley! In het kleurrijke atelier maken ze producten van ‘jouw’ niet-meer-bruikbare (bedrijfs)kleding. Of van jouw banners, gordijnen of vlaggen. Ze maken van alles: originele relatiegeschenken, kerstcadeautjes voor je medewerkers, lanyards, laptophoezen, lunchwraps, tassen en items voor je onboarding programma. Stuk voor stuk uniek én met een goed verhaal. Geen afgedragen kleding, overhemd of branding items in bezit? Laat je dan verrassen met een product van Vanhulley’s eigen ingezamelde reststoffen.

Nog een bijkomend voordeel, je hoeft niet op grote schaal stoffen aan te leveren om iets te kunnen laten maken. Met één banner kunnen ze al veel tofs doen en zo maak je de afvalberg toch weer een beetje kleiner. En geloof me, het keycord dat ik onlangs heb ontvangen draag ik met veel plezier en liefde nogmaals!

Vanhulley Keycord Britt
Vanhulley Bloembakje_pennenbakje
Vanhulley Documentenmap

Werkervaring zet deuren open

De items worden ook nog eens gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar de juiste vooropleiding missen. Deze doen ze bij Vanhulley op en tegelijkertijd volgen ze een jaar lang een algemene ROC-opleiding waarmee ze nog alle kanten op kunnen.

Het resultaat is veel meer dan een diploma. Samen trekken ze een plan voor hun volgende stap, zoals een baan, stage of vervolgopleiding. En misschien nog wel veel belangrijker: de vrouwen vinden hun eigen kracht terug. Met elk Vanhulley-item zetten ze een portie lef om in een dosis trots. Wauw!

Check hier de mogelijk voor een uniek relatiegeschenk op de website of in de B2B catalogus.

Vanhulley atelier met medewerkers

Beeld: Vanhulley en B. Your Event Manager