Topdrukte verwacht; zet nú je vacatures uit met deze speciale actie!

Ben de chaos voor; tijd om te schakelen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Bord for hire - vacatures - Event Inspiration

We zagen het vorig jaar toen we eindelijk weer open mochten; topdrukte. En hoe?! Niemand wist van voren meer hoe die van achteren leefde. Heerlijk natuurlijk, want we hadden zo lang stil gestaan. Maar heel eerlijk; ook niet lang houdbaar. Het belooft met enkele weken weer topdrukte te worden, met aansluitend een drukke festivalzomer en gas-erop eventnajaar.

Gaaf! Maar ook flink aanpoten, want het afgelopen jaar hebben veel organisaties (noodgedwongen) moeten saneren. Wil jij helemaal klaar staan voor de drukte die komen gaat? Dan is het zaak nu te schakelen! Ga opschalen waar nodig, zodat je ready voor bent zodra we weer mogen.

Event Inspiration Jobs

Naast onze dagelijks content en het laatste branchenieuws hebben we ook een vacaturebank die elke dag wordt aangevuld met de tofste banen! Het is tof te zien dat de branche staat te springen om goede mensen.

Is jouw organisatie ook op zoek, wacht dan niet langer en plaats je event vacatures op onze vacaturebank. We delen de vacature minimaal 1x in onze wekelijkse nieuwsbrief en op LinkedIn en Facebook. Event Inspiration Jobs is geoptimaliseerd voor Google for Jobs voor maximaal zoekresultaat. Dat noemen wij sharing the bright side of live!

Speciale ‘verwachte topdrukte’-actie
Wij verwachten dat het volle bak gas op die lolly wordt voor onze branche. Super, maar laten we ervoor zorgen dat we dit als branche samen gaan rocken. Dus ga op tijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wij helpen daar graag bij met deze speciale tijdelijke (!) actie: neem nu vijf vacatures af voor slechts € 499,- (i.p.v. € 975,-), welke in te zetten zijn binnen twaalf maanden.

Together sharing the bright side of live. Let’s go!