Stage & Event Design

Van Der Maarel bloeit als nooit tevoren door sterke vernieuwingsdrang

Het roer om in rumoerig jaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Van der maarel eventstyling - kantoor met planten

Organiseer je events, dan is de kans zeer groot dat je Van Der Maarel Eventstyling kent. Niet voor niets, want vele duizenden events zijn sinds 1953 van uiteenlopende styling voorzien. Waar het vroeger begon met een plantenverhuurbedrijf ontstond al snel de transformatie naar full service eventstyling bureau.

Met de drang om altijd te blijven innoveren greep eigenaar Cees van der Maarel het coronajaar aan om terug en vooral vooruit te kijken. Wij werden meegenomen in de plannen en gaan volledig mee in het enthousiasme!

“Wat is Van Der Maarel?”

Met het wegvallen van alle events, was er ruimte om het punt ‘zelfreflectie’ op de agenda te zetten. Logisch, want in de afgelopen 65 jaar heeft het bedrijf zo’n naam opgebouwd dat er van stilstaan geen sprake was.

We vroegen naar de merkwaarden en konden ons volledig vinden in waarden zoals ‘persoonlijk’, ‘aandacht’, ‘divers’ en ‘puur’. Wat ons intrigeerde was de waarde ‘prikkelen’. Iets wat ze absoluut doen door de diversiteit aan styling-lijnen en verrassende concepten, maar waarvan ze zelf aangeven dit nog meer te willen uitstralen. We kunnen zeggen; dat is absoluut gelukt, kijkende naar de huidige ontwikkelingen!

van der maarel eventstyling - entreehal

Verhuizen naar de oorsprong

“Planten zitten in ons DNA,” geeft senior accountmanager Andrea Bronsgeest aan. “Toen we plannen hadden om te verhuizen viel ons oog meteen op een enorme plantenkas in Hazerswoude-Dorp, midden in het groene hart van Nederland. Als het enige eventstyling-bedrijf wat planten en bloemen en een eigen binderij inclusief meesterbinders in house heeft, was dit perfect voor ons. Daarnaast hebben we de verhuizing aangegrepen om onze waarden meer tot leven te laten komen op kantoor.”

Het moet gezegd; dat is absoluut gebeurd, want het ziet er gaaf uit en de frisheid verraste ons ook meteen.

Studio Greenhouse

De verhuizing bood ook meteen andere mogelijkheden, namelijk het oprichten van een bijzondere streaming studio.

“Wat ons opviel is dat veel studio’s zich in ruimtes zonder of met weinig daglicht bevinden en dat ze qua uitstraling niet veel voor elkaar onderdoen. Daar wilden wij verandering in brengen door een botanische studio te creëren. Studio Greenhouse beschikt over veel daglicht, een groene omgeving en uiteraard alle benodigde facilitaire streaming-voorzieningen.”

van der maarel eventstyling - studio greenhouse

Hybride én live mogelijkheden

Daarbij houdt het echter niet op, want het blijkt dat de locatie ook voor hybride én live events is in te zetten. Zo is de ontvangstruimte in dezelfde stijl in te richten, maar is er ook een eventhal van 11.000 vierkante meter. Wow, dat hoor je goed!

Het is duidelijk; het team van Van Der Maarel heeft niet stilgezeten en van het moment gebruik gemaakt om zich vol energie klaar te maken voor een enerverend event-najaar. Wij zijn geprikkeld!

Beeld: Van Der Maarel Eventstyling