Xtra Xtra's

TRVL FSTVL van TravelMarketing is hét moment om op bijzondere wijze wereldwijde DMC’s te ontmoeten

Speeddaten in een compleet nieuw jasje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
TRVL FSTVL flyer

Events organiseren voor jouw personeel of relaties doe je wellicht niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wil je jezelf de rompslomp besparen van uren Googlen naar dat leuke hotel of die toffe activiteit? En wil je zeker weten dat de kwaliteit op het niveau is wat we gewend zijn in Nederland? Dan is de samenwerking met een DMC, oftewel Destination Management Company, cruciaal.

Maar hoe vind je de juiste DMC op elke bestemming? Heel simpel; door op 6 juli a.s. TRVL FSTVL (je bedenkt zelf de klinkers er wel bij toch?) te bezoeken. Een middag waarin de wereld binnen handbereik ligt én dat op een verrassende en informele wijze. Hoe fijn is dat?!

Mozes versus de berg

TravelMarketing is een bekende speler in de branche. We weten uit ervaring dat als je een DMC nodig hebt, zij precies weet aan wie ze je moet doorverwijzen, op meer dan 100 bestemmingen. Maar ben jij wel op de hoogte van alle toffe bestemmingen die er zijn? Nee toch? De keuze voor het team was: gaan wij langs alle organisaties en bureaus om dit uit te leggen, of halen we ons hele DMC netwerk naar Nederland voor een anders-dan-anders kennismaking? Tadaaa, daar is TRVL FSTVL. Een bijzondere middag waarin je kennismaakt met tal van lokale specialisten, maar… absoluut niet met oneindig oninteressante speedsessies. “Daar zijn we wars van namelijk,” aldus managing director Sigrid Scheffer.

TravelMarketing Sigrid en Michelle

Ontmoeten in festivalstijl

In totaal komen 25 DMC’s van over de hele wereld naar Nederland om jou te inspireren over hun bestemming en de diensten die zij aanbieden. Hoe? Vooral niet door in een kil zaaltje in examenopstelling naast elkaar te zitten en ongeïnspireerd hun verhaal te vertellen. Nee, TRVL FSTVL vindt plaats in LIEF Amsterdam, een goed bereikbare culturele vrijplaats die van zichzelf een heerlijke vibe heeft, onder andere door het supergezellige festivalterrein. Tel daarbij een energieke speaker, divers entertainment, cocktails en heerlijke deuntjes door de DJ en dan weet je dat dit een middag is die je niet wilt missen!

Aanmelden en programma

Dat klinkt toch als een interessant programma? Top, meld je dan hier gratis (!) aan en je bent verzekerd van een inspirerende middag. De deuren openen om 13.00 uur, een half uur later start de spreker en daarna worden ‘serious business’ en ‘drinks’ afgewisseld tot 18.00 uur, dan komen de foodstations tevoorschijn waar je van heerlijke gerechten kan genieten en met de voetjes van de vloer tijdens de muzikale klanken van de dj. Maar eerst even aanmelden dus! Vervolgens kan de voorpret al beginnen, want met de speciaal ontwikkelde app kan je nu al aangeven met welke DMC’s je wilt afspreken, welke collega’s uit het vak ook aanwezig zijn (#netwerken) en wat er allemaal nog meer te doen is.

Zien we je de 6de juli? Tof, tot dan!

.LIEF Amsterdam CourtYard Foodtrucks
LIEF Amsterdam Courtyard Festival overview
LIEF Amsterdam Complimentenmeisjes
LIEF Amsterdam - container met kunst erop - graffiti
LIEF Amsterdam The Pit kleurenspel

Beeld: TravelMarketing en LIEF Amsterdam