Venues

Delfins Beach Resort ideaal voor business incentives op Nederlands niveau in Caribische omgeving

Van A(msterdam) naar Beter… ehhh Bonaire

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als je op je homepage schermt met de zin ‘we overtreffen alle verwachtingen van onze veeleisende gasten’, dan heb je vertrouwen. En terecht, want Delfins Beach Resort ziet er prachtig uit. Deze nieuwste locatie op Bonaire is een prachtige bestemming voor jouw volgende incentive. Geen ‘massa is kassa’, maar een ruim ontworpen locatie waar gastvrijheid écht hoog in het vaandel staat en de natuurlijke omgeving uniek is voor het Caribisch gebied.

Niet enkel door de luxe accommodaties, de interessante mogelijkheden voor business meetings en de prachtige omgeving vol experiences. Maar ook doordat events worden georganiseerd door een team met jarenlange ervaring in de Nederlandse evenementenbranche. Zo weet je dat kwaliteit, creativiteit en hospitality op het hoge Hollandse niveau zijn. Nice!

Restaurant-Brass Boer-Delfins Beach Resort-Bonaire
Brass Boer-Delfins Beach Resort-Bonaire
Restaurant-Brass Boer-Delfins Beach Resort-Bonaire
Fine Dining-Brass Boer-Delfins Beach Resort-Bonaire

High end Caribische ervaring

Delfins Beach Resort is een spectaculair luxe resort met 148 ruime appartementen en 13 villa’s met hoogwaardige voorzieningen. Brass Boer (van de Librije-groep), Het nummer één restaurant van de Carribean, biedt luxe dineren met een prachtig uitzicht op zee. De zwembaden en de strandbar van Delfins zijn ongeëvenaard en het vijf-sterren duikcentrum zorgt voor een ultieme duikervaring.

Dock-Delfins Beach Resort-Bonaire
Bar-Club Tropicana-Delfins Beach Resort-Bonaire
Bar-Club Tropicana-Delfins Beach Resort-Bonaire
Beach-Delfins Beach Resort-Bonaire
Magna Pool-Delfins Beach Resort-Bonaire
Resort-Delfins Beach Resort-Bonaire

Business meets pleasure

Dat klinkt allemaal geweldig; helemaal als je beseft dat de focus van dit hotel ligt op congressen, vergaderen en incentives. Het multifunctionele gebouw op het resort beschikt over een boardroom en een 174 m2 grote congresruimte met een led scherm over de volledige breedte. Wie de techniek verzorgd: Bourgonje (inderdaad, Nederlandse kwaliteit). Daarnaast kan je de verschillende villa’s of het penthouse met 270 graden seaview afhuren voor informele subruimtes. Wow!

Combineer business met pleasure. Spring vanaf de privé-pier (uniek voor Bonaire trouwens) in het water en je komt de meest bijzondere koralen en vissen tegen. Of ervaar de prachtige natuur tijdens het windsurfen, kitesurfen, mountainbiken of paardrijden. Liever een teambuildingsactiviteit? Doe een zeskamp op het privéstrand, ontsnap uit escaperooms, ervaar een zeiltocht met diner tijdens een prachtige zonsondergang of bezoek de lokale distillerie waar een awardwinning rum van cactussen wordt gemaakt.

Conference Center-Delfins Beach Resort-Bonaire
Penthouse-Sea View-Delfins Beach Resort-Bonaire
MFG-Delfins Beach Resort- Bonaire - twee gebouwen bij het zwembad
Conference Center-Delfins Beach Resort-Bonaire
Conference Center-Delfins Beach Resort-Bonaire
Conference Center-Delfins Beach Resort-Bonaire
Conference Center-Delfins Beach Resort-Bonaire
Conference Center-Delfins Beach Resort-Bonaire
One Bedroom Sea View-Apartment-Delfins Beach Resort-Bonaire

Laagdrempelige samenwerking op hoogstaand niveau

De kwaliteit van de evenementen in Nederland ligt zeer hoog. Dat zijn we gewend en willen we ook graag in het buitenland ervaren. Geloof ons; dat is op veel plekken niet mogelijk. Wel bij Delfins Beach Resort. De reden? Het evenemententeam bestaat onder andere uit Niels Roseboom (gewerkt bij DeFabrique en DUS) en Isabel Winters (SS Rotterdam). Als opdrachtgever krijg je dus Hollandse nuchterheid, gastvrijheid en creativiteit gecombineerd met een Caribische vibe en Delfins’ topkwaliteit. Daar word je toch blij van?!

Tja, wat kunnen we er nog meer over vertellen… wie A zegt, moet B zeggen. De B van Bonaire natuurlijk!

Niels Roseboom en Isabel Winters van Delfins Beach Resort

Beeld: Delfins Beach Resort