TORQ is de grappige give-away die stiekem ook serieus is in te zetten op evenementen

Laagdrempelige vorm van netwerken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
TORQ analoge game

Tijdens onze zoektocht naar inspiratie kwamen we TORQ tegen; de analoge gamingtool voor smartphones.

Klinkt ludiek en dat is het ook!

Creëer je eigen (netwerk)game

TORQ plak je met een herbruikbare sticker op je smartphone, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Basisspellen die voorhanden zijn, zijn de dobbelsteen, Ja/Nee, Truth or Dare, Spin the Bottle en meer van dat soort klassieke kroegspellen.

Natuurlijk hartstikke leuk om weg te geven bij een beursstand, na een congres of simpelweg als give-away bij een ander type event. Logo erop en je hebt een stukje brand awareness.

Maar kom op; laten we van de gelegenheid gebruik maken om er een inhoudelijk tintje aan te geven door je eigen game te creëren. Laat gasten zes brandende vragen op een kaartje schrijven tijdens de borrel en ‘draai de dobbelsteen’ om samen de vraag te beantwoorden. Of daag ze met ‘spin the bottle’ uit om een scherpe (bedrijfsmatige) probleemstelling te beantwoorden. Wie moet het achterste van zijn tong laten zien? Het zijn slechts twee (simpele) suggesties, maar wij weten zeker dat jouw creativiteit tot complete andere voorbeelden komt. Zeker als je gaat nadenken hoe je jouw organisatie in de game kunt verwerken.

Dus zoek je nog een give-away voor op één van jouw evenementen? Dan zeggen we: Ork ork ork, voor funny games ga je naar TORQ.

Beeld: Heyblau Labs