Venues

Theater de Kampanje toont met 1000+ congres dat ze veel meer dan een theater is

Een theater én industriële eventlocatie in één

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De locatie faciliteren kan Theater de Kampanje als de beste. In de laatste weken openden ze de deuren voor onder andere TEDx voor 700 personen en een sit down diner voor 400 personen. De naam ‘Theater’ doet ze eigenlijk te weinig eer aan. Logisch als je bedenkt dat je het eerder als gave industriële locatie moet zien inclusief theater-mogelijkheden.

Wie dat goed voor ogen had was Vonk; deze scholenorganisatie greep de fusie aan om met 1.100 medewerkers bijeen te komen in Theater de Kampanje. De locatie faciliteerde niet enkel dit event, maar zorgde ook voor het gehele programma. Met groot succes, zo vertelde een trotse opdrachtgever ons!

Een sterk programma

We waren verbaasd toen we hoorden dat het team van Theater de Kampanje ook verantwoordelijk was voor de volledige inhoud van het programma. Zo’n vraag krijg je als locatie niet iedere dag. Samen met een werkgroep van acht personen vanuit Vonk ging men aan de slag. Het resultaat was een gespiegeld ochtendprogramma en interactief middagprogramma, inclusief creatieve workshops, een bijzonder slot en heerlijke catering uit het inpandig restaurant.

Waar gasten zoal door verrast werden? Uiteraard door een sterk inhoudelijk programma, maar daarnaast ook door een prachtig gedicht van dé stadsdichter van Den Helder, cabaret op maat van Dolf Jansen, een escapebox, een pubquiz (met vragen door leerlingen), pressure cooking Lego-building, Complimentenmeisjes, verbindende quiz met Rob Urgert en Joep van Deudekom, een handlettering-workshop, een kettingreactie-game, lasershow als verbindend einde en nog véél meer. Waarom we dit zo uitgebreid beschrijven? Omdat het oprecht tof is dat je als locatie zo’n mooi afwisselend programma in elkaar kunt zetten. Het geeft daarnaast sterk aan dat de kracht van Theater de Kampanje verder gaat dan een leuke inrichting en goede food & beverage. Over onderscheidend vermogen gesproken!

Theater de Kampanje - kettingreactie - foto Jesse Weel
Theater de Kampanje - boetseerworkshop - foto Jesse Weel
Theater de Kampanje - feestavond met groen licht - foto Jesse Weel
Theater de Kampanje - lichtshow - foto Jesse Weel

“Bij ons kan alles”

Eigenlijk gaf Inge Bruin, zakelijk eventmanager van de locatie, het treffend aan: “We zijn meer dan alleen een locatie. Wij proberen altijd mee te denken en meerwaarde toe te voegen door het adviseren van bijvoorbeeld bepaalde entertainment-opties, interessante sprekers of verrassende catering. Dat doen we zowel voor inhoudelijke als feestelijke evenementen.” Dat laatste is precies wat Theater de Kampanje meer dan enkel een theater met een foyer maakt. Ze heeft een prachtige stadshal met een capaciteit van 1.700 gasten en meer dan tien subzalen. En dan kan je er ook nog eens gratis parkeren en is het goed met openbaar vervoer bereikbaar. Klinkt goed hè?

Besef je dan dat ze ook nog eens een eigen restaurant hebben wiens keuken ook verantwoordelijk is voor de catering op evenementen. En daar word jij blij van! Zo organiseerde ze voor Vonk een festivallunch door het hele pand, inclusief guilty pleasure voor de eerste bite (hoe slim!).

Theater de Kampanje- buitengevel - foto Jesse Weel
Theater de Kampanje - typemachines -foto Jesse Weel

Opdrachtgever en gasten verrast

De medewerkers kwamen vanuit verschillende vestigingen (van Hoorn tot Amsterdam) naar Theater de Kampanje. Dan denk je ‘Pfff, op maandagochtend naar Den Helder. Why?’. Dan is het geweldig dat iedereen laaiend enthousiast was over de locatie en het zelfs Randstad-waardig vindt als het team de reacties mag geloven. Iemand die ook erg tevreden terugkijkt op het event is Rob Dekker, directeur bij Vonk: “We horen louter positieve reacties.  Het was een spetterend event. Het was een fijne samenwerking met het team van Theater de Kampanje; korte lijntjes, snel meedenken en goed ingezoomd op het programma. Kortom, een fantastische dag.”

Kijk, dat klinkt goed! Misschien wordt het tijd dat jij ook eens naar Den Helder gaat om te kijken of de vonken er tijdens jouw volgende event ook vanaf spatten!

Beeld: Jesse Weel