Activities

Met Christmas Game van The Box Company is iedereen winnaar!

Online, hybride of live… let the game begin

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met nog twee maanden tot Kerstmis staat bij velen op de to do-lijst ‘het organiseren van een kerstevent’. Weet jij al wat je met collega’s gaat doen? Wij wel! Denk outside the box met de Christmas Game van The Box Company.

Met het hele bedrijf of enkel met je eigen team. Live op kantoor of iedereen vanuit huis. Met of zonder kerstpakket… inderdaad, overal is aan gedacht!

Teambuilding in kerstsferen

We kennen The Box Company van de professionele en sterk opgezette teambuilding games. Zowel qua concept als qua materialen zit het altijd goed in elkaar en de reacties van deelnemers zijn haast unaniem lovend. Giet deze uitgangspunten in een kerstjasje en dan weet jij wat jij in december gaat doen. Of dit nou in groot of klein gezelschap is en of je dit nou live, hybride of online doet!

Live: The Christmas Game

Deze game is een teambuilding activiteit voor grote groepen waarbij ieders speciale superpower nodig is. Alleen samen kan een team dit kerstavontuur winnen. Strak samenwerken en slim gebruik maken van elkaars talenten en kennis is een must. Onder leiding van The Box Company gaat het er 75 minuten energiek aan toe. Het doel is om de kist zo snel mogelijk te openen door een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen.

plug and play christmas special The Box Company

Live en hybride: Plug & Play Experience Kerstspecial

Deze experience kan op iedere gewenste locatie en tijdstip zelfstandig gespeeld worden, zonder begeleiding vanuit The Box Company. Speel het in één grote ruimte, in losse ruimtes of zelfs (deels) op afstand. Hoe flexibel wil je het hebben? Per team wordt een box opgestuurd met daarin duidelijke instructies en alle benodigde spelonderdelen. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft verzameld, wint de experience. Ideaal ook voor internationale teams!

remote teambuilding kerstspecial The Box Company
Kerstpakketten The Box Company

Remote Teambuilding Kerstspecial

De Remote Teambuilding Experience is een online activiteit, welke wordt gespeeld in teams van 5 personen. Iedere deelnemer krijgt een envelop met spelattributen toegestuurd waarmee gespeeld wordt vanuit zijn of haar eigen (thuis)werkplek. Dat is nog eens lol trappen via beeldschermen.

Pak dat kerstpakket

‘We kunnen het leuker én gemakkelijker maken’ zou de slogan van The Box Company kunnen zijn. Want als je nu één van de kerstactiviteiten afneemt, dan kan je ook meteen kerstpakketten voor jouw medewerkers regelen. Dat is nog eens ontzorgen! Zowel de game als kerstpakketten worden samen geleverd voor een gegarandeerde super kerstborrel. Of zoals ze zelf treffend zeggen: twee rendieren in één klap.

Dus bel The Box Company en let’s gohoho!

Beeld: The Box Company