Venues

Taets Art and Event Park zorgt voor “excellent collaboration”

In gesprek met internationale opdrachtgever Toyota

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Taets Art & Event park - Toyota - presentatie

Velen in onze branche kennen Taets Art and Event Park (of het beter in de mond liggende ‘Taets’). Op dit monumentaal industrieterrein met verschillende eventlocaties zijn in de afgelopen jaren uiteenlopende klein-groter-grootst evenementen georganiseerd. Tijd om een opdrachtgever te vragen wat deze locatie zo bijzonder maakt.

Taets Art & Event park - Toyota - presentatie
Taets Art & Event park - Toyota - presentatie

Dat doen we niet met zomaar een opdrachtgever, maar met Laurence Pothen die bij Toyota als project leader in Marketing Operations verantwoordelijk is voor de internationale motorshows. Zij organiseerde Toyota Kenshiki Forum, een meerdaags Europees media-event voor 250 internationale gasten, waar meerdere nieuwe auto’s en een omvangrijk mobiliteitsmerk werden gelanceerd.

Taets sprak zowel van binnen als buiten aan!

Toyota zocht in heel Europa naar een geschikte locatie voor dit nog nooit zo groot georganiseerde media-event. Belangrijkste voorwaarden daarbij waren de goede bereikbaarheid vanuit Europa en de ruime mogelijkheden in zaalgebruik. De strijd ging tussen Amsterdam, Brussel en Parijs. De reden voor de keuze van Amsterdam en in het bijzonder Taets? “Amsterdam is een trendy en goed georganiseerde stad, wat een goede representatie van ons merk is. Binnen Amsterdam sprong Taets er tijdens het locatiebezoek meteen tussen uit. Deze locatie heeft een oude industriële look & feel, met zeer goede geïnnoveerde faciliteiten. Daarnaast barst het van de ruimtes en mogelijkheden en is het praktisch gelegen ten opzichte van het vliegveld. Ook de aanwezigheid van een grote parkeerplaats voor alle transferbussen en de vele sprekers was zeer fijn.”

Taets Art & Event park - Toyota - presentatie
Taets Art & Event park - Toyota - presentatie
Taets Art & Event park - Toyota - presentatie

De mogelijkheden zijn eindeloos

Taets is een locatie waar je gewoon een keer een event moet hebben georganiseerd. Dat weten de doorgewinterde eventmanagers in Nederland, maar het is tof dat dat ook over de landsgrenzen bekend is. Voor dit event kon volledig worden uitgepakt; van een volledig omgebouwde blackbox met binnenrijdende auto’s tot grote presentatieruimtes en van een moderne whitebox tot kleine zalen die perfect dienstdeden als interviewruimtes. Wat wil je nog meer? Goede catering die volgens Laurence “of very high quality” is en waar zonder problemen last minute wijzigingen konden worden doorgevoerd.

Typisch Nederlandse gastvrijheid

Als we Laurence moeten geloven ging niet enkel het event zelf, maar ook de productie daaraan voorafgaand zeer voorspoedig. Over de reden was ze heel duidelijk: “Er was een uitstekende samenwerking waarbij de medewerkers in elke fase klaar stonden om ons te ontzorgen. Iedereen was enorm flexibel, kundig en tijdens het event niet vervelend ‘op de voorgrond’, maar wel altijd overal aanwezig. Het past bij jullie cultuur van respectvolle, goed georganiseerde Nederlanders. Straight forward & always wanting to please.”

Op de vraag of ze naast al die positiviteit ook nog een punt van aandacht kon benoemen, kwam na een lange stilte en een kleine zucht de melding dat de offerte misschien nòg gedetailleerder zou kunnen. Als dat het is, dan geloven wij dat je met een gerust hart een (inter)nationaal event bij Taets kunt organiseren!

Taets Art & Event park - Toyota - presentatie

Beeld: Taets Art and Event Park