Venues

Bij Room Mate Bruno ben je ‘friends for life... & live!’

Thuis vinden de beste feestjes plaats!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Tijdens een telefoongesprek zo enthousiast worden dat we er bijna zelf een event zouden organiseren? Het gebeurde toen we belden met Robin Boon, Director of Food & Beverage van Room Mate Bruno. Het is typerend voor de energie en de no-nonsense cultuur die het hotel uitstraalt. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de inhoud van het gesprek, want deze eventlocatie is one of a kind en wij vertellen je waarom!

Room Mate Bruno is een hotel waar storytelling en huiselijkheid perfect samengaan en de basis biedt voor onvergetelijke herinneringen.

Geen truttige toestanden, wel sterke service

Bij Room Mate Bruno word je als opdrachtgever aangesproken met “Hey Bas!” i.p.v. “Goedemiddag Meneer Veldkamp”. Voor mantelrokjes en stijve gesprekken is hier geen plek. Bij dit hotel in het ‘Manhattan aan de Maas’ voelt het alsof je bij een vriend thuiskomt. Hier zijn ze amicaal, dienstbaar en oprecht geïnteresseerd. Of zoals Robin aangeeft; “We zijn je vriend en willen je de beste tijd ‘in ons huis’ bezorgen.” Dat betekent een aansprekende omgeving waar je je meteen op je gemak voelt. Dat lukt perfect met het verhaal van oud-schipper Bruno (scroll naar beneden op deze site) wat overal op subtiele wijze in de inrichting is verwerkt. En net als dat jouw beste vriend(in) te herkennen is aan zijn (of haar) eigen luchtje, merk je door het speciale Room Mate-luchtje wat in de lobby hangt, meteen dat je bij deze keten binnenkomt. Precies, bij Room Mate doen ze niet luchtig over storytelling!

Room Mate Bruno - Foyer
Room Mate Bruno - gele trap

De tofste plekken zijn niet de vergaderzalen

We vinden het stoer dat je durft te zeggen dat het juist níet de vergadertzalen zijn die het meest interessant zijn voor events. Maar we snappen het, want hoewel deze ruimtes er absoluut gelikt uitzien, zijn het vooral de patiobar en de twee dakterrassen waar de meeste spanning kan worden gecreëerd. Ja inderdaad, Room Mate is een hotelketen dat de grenzen durft op te zoeken. Niet persé voor elk event nodig, maar een uitgelezen kans om je bijeenkomst net dat beetje meer te geven om echt memorabel te worden.

Zeg maar dag(licht) tegen het dak

De Patiobar is de plek waar het dak van het oude theehuis plaats heeft gemaakt voor een glazen variant, zodat er ‘lekker veel daglicht’ is. Over de inrichting vertellen we niets, want de foto’s spreken voor zich, behalve dat het meubilair uit losse units bestaat zodat de ruimte multi-inzetbaar is: van ontvangst tot plenair en van borrel tot babyshower. Extra bijzonder zijn de aangrenzende binnenringkamers waarvan de ramen uitkomen op de Patiobar. Welke klant is de eerste die uitgelichte branding of entertainment ‘achter de ramen’ zet?

Room Mate Bruno - dak
Room Mate Bruno - dak

Borrelen in de buitenlucht

Kom je uit de meeting in de eventhal (de enige neutraal ingerichte zaal), dan zijn er diverse plekken om te borrelen. Wij kiezen voor één van de twee terrassen. Het dakterras op de vijfde verdieping met uitzicht op de grootste iconen van de stad, zoals de Erasmusbrug, Euromast en Hotel New York is ideaal voor een borrel, wine-yoga (ja echt!) of bbq.

Als alternatief kan je uitwijken naar het inner dakterras op de derde verdieping. De guilty pleasure van Robin om hier ooit een silent disco te organiseren wordt vast snel ingevuld; hoe gaaf is het om op de omliggende daken de verschillende dj’s te plaatsen waar je met je koptelefoon op af kunt stemmen?!

Kortom, Room Mate Bruno is absoluut een bezichtiging waard, dus ga er Bru-nu heen!

Beeld: Room Mate Bruno