Venues

Studio 21 ‘cuts the crap’ en is duidelijk over aantrekkelijke all-in-package

Verfrissende visie biedt veel ontzorging en efficiëntie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

“Laten we eerlijk zijn, scrol jij ook altijd direct naar de laatste pagina om de kosten van een offerte te zien?” Het is bijna de eerste zin die je in de fijn vormgegeven brochure van Studio 21 leest en je meteen op het puntje van je stoel doet zitten. “Daarom beginnen wij ermee. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.”

Heerlijk, wij houden hiervan! En snappen het ook helemaal, want deze eventlocatie is zo uniek, dat daar ook een even bijzondere benadering bij hoort.

Efficiënt, overzichtelijk en gemakkelijk

Word je soms ook dol van die ellenlange offertes met allerlei losse en vaak onoverzichtelijke kostenposten? Wij wel! Schoonmaak hier, personeelslid daar, brandwacht zus, stagehand zo. Pfff, geef gewoon aan met welke investering ik ‘onderaan de streep’ rekening mee moet houden, dan hoef ik niet te puzzelen.

Studio 21 denkt op die manier met je mee. Deze volledig ingerichte locatie geeft een all-in-package prijs waarin alle zaken zitten om een fantastisch event te kunnen organiseren. Het gevolg is dat je bij een aanvraag binnen een paar minuten al een offerte kunt ontvangen met daarin de ‘all-in’-prijs en optionele extra’s. Wel zo handig, die full service ontzorging!

Studio 21 - foto Nico Alsemgeest - Entrepreneur of the year - podium in midden Beeld: Nico Alsemgeest
Studio 21 schermen en rigging - foto Nathan Reinds Beeld: Nathan Reinds
Studio 21 - feestavond met statafels en podium

Enorm veel in house (en inbegrepen)

Met het woord ‘uniek’ strooien we niet snel in onze content, want het is alles behalve uniek om jezelf als organisatie zo te betitelen. Maar hetgeen wat Studio 21 biedt, is nergens in Nederland te vinden. Dat komt door de enorme bak aan techniek die als grootste unique selling point vast in de locatie aanwezig is. Zou je een dergelijke opzet op een willekeurige blackbox-locatie willen creëren, dan ben je een veelvoud aan investeringen kwijt. Als je dit zou terugrekenen in de package-deal, dan zal je verbaasd zijn over hoe interessant het is om bij Studio 21 je event te organiseren. Helemaal als je daarbij ook de hoeveelheid (technisch) personeel meetelt dat erbij inbegrepen zit.

Zeker voor feestelijke evenementen en zakelijke bijeenkomsten ben je bij Studio 21 op de perfecte plek. Gelegen op het Media Park, maar met een volledige focus op b2b-events, biedt deze locatie je geweldige shows terwijl je tegelijkertijd op transparante wijze wordt ontzorgd. Hoezo verfrissend?!

Beeld: Nico Alsemgeest en Nathan Reinds