STRAAT is indrukwekkend street art-museum én inspirerende evenementenlocatie

8.000 m2 lasloods omgebouwd tot museum en eventlocatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Van Keith Haring tot Banksy… street art heeft de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen gehaald. De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is groter dan ooit tevoren.

Tijd dus voor een indrukwekkend street art-museum waar meer dan 150 gigantische (en ja, echt gigantisch!) werken hangen van de internationale kunstenaars. Op zichzelf al te gek voor een bezoek, maar je kunt er dus ook toffe events organiseren!

STRAAT maakt indruk!

Gelegen op de iconische NDSM-werf in Amsterdam-Noord (slechts 15 minuten met de gratis pont vanaf Amsterdam Centraal en 200+ parkeerplaatsen in de buurt) ligt STRAAT.

STRAAT is hét museum voor graffiti en street art, met de 130+ grootste internationale namen en aanstormend talent dat hun kunstwerken tentoonstelt. Tijdens de Tiqets Remarkable Venue Awards is STRAAT uitgeroepen tot Beste Museum Nederland 2021! Deze bijzondere onderscheiding wordt uitgereikt op basis van bezoekersreviews. The people have spoken!

Inspirerende evenementenlocatie pur sang

De 8.000 vierkante meter voormalige lasloods is impressive to say the least. Voor daggasten, maar ook zeker voor gasten van zakelijke evenementen. Dikke tip: ga bij de ingang staan als de gasten binnenkomen, want de “wow” en “aahhh” zullen meer dan eens klinken, zodra ze de grote loods inlopen.

STRAAT museum - Copyright STRAAT 11
STRAAT museum - Copyright STRAAT 10
STRAAT museum - Copyright STRAAT 1

Voor jouw event heb je de beschikking over tien verschillende eventruimtes (afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop jouw event plaatsvindt). In totaal is er 4.000 vierkante meter eventruimte, dus dat moet vast goedkomen. Een diner in de ‘galerieruimte’ omringd door enorme kunstwerken of vergaderen in een meetingruimte… het is allemaal mogelijk. Natuurlijk zijn ook rondleidingen (door het museum én op de NDSM-werf buiten) en graffiti en street art-workshops te boeken. Maakt het toch wel even af, hè?

STRAAT museum - Copyright STRAAT 16
STRAAT museum - Copyright STRAAT 15
STRAAT museum - copyright STRAAT 20
STRAAT museum - Copyright STRAAT 19
STRAAT museum - Copyright STRAAT 13
STRAAT museum - Copyright STRAAT 14

Breng je gasten naar STRAAT… dat houdt ze van de straat!

Beeld: STRAAT