Picture Flap creëert analoge kunst van jouw 2D-merkuitingen

Breng grafische afbeeldingen tot leven

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Picture Flap -Shinola reclame

Alweer twee jaar geleden schreven we over Flip-discs; een interactieve eyecatcher voor events. Twee jaar verder kwamen we dit kleurrijke zusje tegen.

Iets minder interactief, maar daarentegen wel een stuk kleurrijker en visueler aanwezig. Met Picture Flap is elke eventspace of beursstand een enorme aandachttrekker!

Picture Flap - wisselende afbeeldingen

Focus op jouw merk

Zeg vaarwel tegen statische banners op evenementen en beurzen. Picture Flap trekt de aandacht met beweging en geluid. Wie ze ziet blijft kijken, want het trekt absoluut de aandacht en je blijft continu benieuwd wat de volgende afbeelding is. Nice, daar worden wij vrolijk van!

De displays worden op maat gemaakt en de modulaire eenheden (van 30 x 30 cm) zijn in elke afmeting te combineren. Ga jij voor een bescheiden vierkant van negen eenheden of kies je voor een kolom van drie meter hoog? Alles is mogelijk, afgestemd op jouw gekozen afbeeldingen.

Even praktisch: het display is met een webapp te bedienen (lekker gemakkelijk) de flappen zijn vervangbaar (lekker duurzaam), Picture Flaps wordt wereldwijd geleverd (lekker handig).

Zien we het binnenkort terug op jouw event of beurs?

Beeld: Oat Foundry