Venues

Ssssst! Kermis op de Basis moet een goed bewaard geheim blijven

Een locatie waar contrast voor nieuwe inzichten zorgt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kermis op de Basis - interactieve kermisattracties op Vliegbasis Soesterberg

Kermis op de Basis is een unieke eventlocatie. Iemand die ons volgt weet dat we het woord ‘uniek’ enkel gebruik wanneer we dat echt van toepassing vinden. Geloof ons, hier is dat zeker zo!

Deze eventlocatie is net open en is helemaal klaar om bij te dragen aan een creatieve ontregeling waar je blij van wordt.

Ruw van buiten, hoogglans van binnen

Kermis op de Basis is te vinden midden in de natuur, in een 800 m2 grote shelter op Park Vliegbasis Soesterberg. Dat op zichzelf is al bijzonder, maar als je eenmaal binnenstapt, val je helemaal van verbazing achterover. Waar vroeger de F15’s stonden opgesteld, staan nu tal van kleurrijke installaties in hoogglans te pronken. Welkom op de Kermis!

Het zijn deze installaties die aan de oorsprong staan van DROPSTUFF; een creatief mediakunst-collectief dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve installaties en tentoonstellingen in de openbare ruimte, op festivals, voor musea en op events. Een hele mond vol, maar het principe achter de installaties is even simpel als briljant; het is een mix van kermis, kunst, erfgoed en technologie. Wedden dat je elke ‘attractie’ wilt gaan ervaren? Niet voor niets zijn de installaties al de hele wereld over gegaan!

Shelter van Kermis op de Basis op Vliegbasis Soesterberg
Kermis op de basis - Dropstuff - omgeving shelter op vliegbasis Soesterberg
Kermis op de basis - Dropstuff - fietsen_op_de_landingsbaan
Kermis op de basis - Dropstuff - mensen in attracties

Een plek voor inspiratie en transformatie

Het gave aan de locatie is niet enkel het contrast tussen de natuurlijke omgeving, de industriële shelter en de kleurrijke installaties. Maar vooral wat deze combinatie teweegbrengt, namelijk dat je vanaf binnenkomst voortdurend geprikkeld wordt. Een perfecte basis voor een geslaagd event.

Kom binnen in ‘de werkplaats’ en ga zelf aan het werk. Vertaal de creativiteit en de achterliggende verhalen van de installaties als metaforen voor de doelstellingen van jouw event.

Attractie met bewegende motor en VR experience - Kermis op de Basis - Dropstuff
BumperBallet - botsauto

Neem plaats in één van de drie doorzichtige dome-tenten die het middelpunt van de locatie vormen en volledig zijn ingericht met alle benodigde AV-voorzieningen. Wissel deze sessies af met een teambuildingsactiviteit midden op de landingsbaan, maak een prachtige fietstocht of wandeling door het natuurgebied en sluit de dag af met een heerlijke barbecue.

Een event op deze locatie leent zich uitstekend voor een afwisselend interactief programma. Als het aan ons ligt zou Kermis aan de Basis aan de basis moeten staan van events waarin innovatie, transformatie en creativiteit centraal staan. Nu is het nog ‘een goed bewaard geheim’ dat we het liefst van de daken zouden schreeuwen.

Doorzichtige domes bij Kermis op de Basis - DROPSTUFF

Beeld: Kermis op de Basis