Venues

Singer Laren gaat all out met Full Color Summer-events voor jouw organisatie

Een kleurrijke zomer vol fun én inhoud

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Op dit moment beleeft Singer Laren de laatste drie weken van de blockbuster tentoonstelling over Kees van Dongen. Records zijn gebroken nu blijkt dat nog nooit zoveel bezoekers de weg naar het museum hebben gevonden.

In de zomerperiode is deze rust weer wedergekeerd. Hoewel, met het thema ‘Singer in Full Color’ maakt deze evenementenlocatie zich klaar om uiteenlopende publieks- én besloten events te organiseren. Gezien de interesses in de afgelopen zomerprogramma’s belooft ook dit jaar de agenda snel vol te lopen, dus lees snel verder.

Vier de zomer

Als ze uitpakken, dan pakken ze ook goed uit. Of nou ja, dit jaar kan je bijna beter van ‘inpakken’ spreken, want het pand wordt aan de buitenkant gewrapt in kleurrijke strepen. Maar daar blijft het niet bij. Er komt een tentoonstelling van een particuliere verzamelaar met het thema ‘liefde voor kleur’, er staan twee meter hoge strandstoelen in de tuin, er worden creatieve workshops en activiteiten georganiseerd en het Tuintheater krijgt een volwaardige programmering met onder andere cabaretiers, klassiek muziek en flamenco avonden.

Ook is het mogelijk om te dineren in de tuin tijdens de Colorful Diners. Bijzonder daarbij is dat elke gang een andere kleur heeft en dat de eetbare bloemen uit eigen tuin in de gerechten zijn verwerkt.

Singer Laren_buitenlocatie

Events waar je van gaat stralen

Naast de circa tien dagen dat het zomerprogramma wordt ingezet voor particulieren zijn de resterende circa 60 dagen vrij voor zakelijke bijeenkomsten.

De Kas, van zichzelf al een toffe locatie met uitzicht over de prachtige tuin, is afgelopen winter ingericht als horecapunt. Samen met een nieuwe zonwering, maakt dit deze ruimte multi inzetbaar. Zeker in combinatie met het buitentheater.

Over de tuin gesproken; deze is ontworpen door de beroemde landschapsarchitect Piet Oudolf en heeft een aantrekkingskracht waar je ‘u’ tegen zegt. Er is bijna geen mooiere plek om een zomerse personeelsbarbecue te organiseren dan hier!

Singer Laren_event buiten

Inhoud kan heel kleurrijk zijn

Wist jij dat de mens vanuit prehistorisch oogpunt heel goed in staat is om de verschillende kleuren groen te onderscheiden? Veel meer dan de andere kleuren. Met de workshop ‘50 tinten groen’ wordt dit onderwerp behandeld, waarbij meteen de vertaalslag wordt gemaakt naar het bedrijfsleven. Want waar leg jij tijdens jouw werk de focus op? En hoe voel jij al die nuances aan binnen jouw organisatie? Oftewel, welke tinten neem je zelf waar?

Ook gaaf; een foto maken van je iris. Wedden dat je vanaf nu nooit meer hetzelfde naar je ogen in de spiegel kijkt? Er valt namelijk zo enorm veel kleur in te ontdekken. Dit is onderdeel van de diners, maar ook goed los in te zetten als conversatiestarter tijdens een event.

Bang voor Hollands weer hoef je niet te zijn, want extra bijzonder aan Singer Laren is dat er altijd (!) een binnen-optie is dankzij het in de zomermaanden gesloten theater! Hoe handig is dat?!

Mocht je nog niet overtuigd zijn; op woensdag 17 mei aanstaande tref je in het NRC Handelsblad een acht pagina’s tellende bijlage waarin de zomerprogrammering uitvoerig aan bod komt.

Singer Laren_buiten

Beeld: Singer Laren