Communication

Showbolt van sharingbox is innovatieve, exclusieve video beleving vol energie

Een unieke volledig te customizen sensatie!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Naast dat we zelf een ontmoetingsplein op EventSummit hadden, waren natuurlijk ook veel andere eventprofessionals als standhouder aanwezig. Wij maakten een wandeling langs alle gangpaden en bleven voor het eerst stilstaan bij de stand van sharingbox.

Logisch, want de gigantische robotarm trok meteen de aandacht. In gesprek met Rogier Smit, managing director bij sharingbox Netherlands, kwamen we er al snel achter dat deze nieuwste fotobeleving in de enorm brede portfolio van het bedrijf door zijn innovatieve toepassing zeer uniek en exclusief is. Daar wilden we meer van weten!

Unieke videobeleving

Voor evenementen geldt dat ze in de regel offline plaatsvinden. Maar voor een organisatie of merk is de online content van dat moment van enorme waarde. Daar ligt de kracht van sharingbox; zij bieden een ruime keuze aan deelbare belevingen. De nieuwste vorm daarvan is Showbolt. Een videobeleving die impact maakt. Maar echt!

In een categorie waarin we alle foto-, gif- en videobelevingen al wel eens gezien hebben, werden we op de beurs enorm verrast door de gigantische robotarm die onze aandacht trok. Logisch, want het was de primeur in Nederland! Showbolt levert robotarmen voor de filmindustrie. Sharingbox heeft een exclusief partnership voor Europa en Amerika om dit op events in te zetten.

Aandachtstrekker en contentverspreider to the max

Natuurlijk hebben we het getest, en wow, wat is dit gaaf! De setup waarin je als deelnemer staat is volledig te customizen, evenals de tekst en de effecten die in de video worden verwerkt. Voeg bijvoorbeeld een intro, outro of muziek toe. De host helpt je op je plek en geeft aan welke poses je kunt aanhouden. Maar ga vooral zelf los in creativiteit, want het eindresultaat ziet er hoe dan ook supergaaf uit.

Bijzonder is dat er een onwijs snelle omloopsnelheid is van circa 60 filmpjes per uur dus bijna elke minuut maak je er een. De reden is de fijne begeleiding én het feit dat je niet je gegevens ter plekke hoeft in te vullen op het apparaat, maar dat je dat via een QR-code lekker snel via je telefoon doet. Uiteraard ontvang je als opdrachtgever na afloop – netjes binnen de AVG-wetgeving – alle data en video’s. Nice!

Het volledig te customizen eindresultaat verschijnt vervolgens binnen een paar minuten in je mailbox en is door het fijne storysize-formaat snel te delen op alle bekende social kanalen. Extra fijn; omdat het hele generieke content betreft wordt het algoritme van de socials erg blij en is de kans op vergroting van de online exposure van jouw event extra groot.

Dus zet jouw gasten én event in de spotlight en zorg voor een exclusieve beleving voor jouw gasten met Showbolt van sharingbox.

Beeld: Tycho Eye Photography