Sharing the bright side of live, live op Eventsummit!

Offline net zo onderscheidend als online

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Team Event Inspiration

Wat begon als online inspiratieplatform groeit met gepaste snelheid tot hét startpunt voor iedereen die events organiseert. Simpelweg omdat er behoefte is aan een nieuw geluid. We horen jullie, eventprofessionals! Daarom delen we naast online vanaf nu ook live onze passie voor live. 

Op donderdag 6 februari gaan we los met ons eerste eigen event Event Inspiration Days met het thema ‘Under Pressure’. Maar voordat het zover is, delen we precies een week eerder the bright side of live op Eventsummit in Ahoy.

Voeg je toe aan de community

Met meer dan 600 exposanten is Eventsummit de perfecte plek om onszelf voor de eerste keer in levende lijve te presenteren. Kom langs bij onze stand op het mediaplein en ontmoet de inspirators die je dagelijks voorzien van verrassende content. Geen zin om door 600 partijen aangesproken te worden tijdens het rondstruinen? Wij hebben de beurs allang voor je uitgeplozen, dus net als op ons platform delen we die dag gewoon live de beste inspiratietips. Scheelt je weer onnodig veel meters lopen. Zo zijn we!

Een toegangskaart is gratis, dus geen excuses. Zien we je de 30ste?

Beeld: Tycho Müller | Tycho’s Eye Photo