Venues

Photo challenge van Boom Chicago zorgt gegarandeerd voor hilariteit

Fun in the sun (and rain!)

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Zoek je een teambuildingactiviteit waarbij lachen ‘verplicht’ is, dan ben je bij Boom Chicago aan het goede adres. Of dat nou in hometown Amsterdam is of op een eigen locatie… de leden van Boom Chicago maken er een onvergetelijke middag van. En avond, want tijdens de ‘toast & roast’ zijn zelfs de winnaars niet veilig!

Met de door Boom Chicago ontwikkelde photo challenge weet je zeker dat jij en jouw collega’s een dag vol plezier beleven.

Boom Chicago foto challenge varaan
Boom Chicago foto challenge_toren
Boom Chicago foto challange_wafel happen
Boom Chicago foto challenge

Meedoen is belangrijker dan winnen

Nou ja, natuurlijk wil je winnen. En getuige de opdrachten word je vanzelf gemotiveerd om het beste uit jezelf en het team te halen. Strijd samen om groepsfoto opdrachten die speciaal voor jouw organisatie zijn ontwikkeld.

Speel je de photo challenge in Amsterdam, dan start je in het theater van Boom Chicago. Wellicht begint de dag met wat inhoudelijke presentaties om daarna de kennis in de praktijk te brengen. Of misschien start je meteen met deze teambuilding activiteit. Het kan allemaal bij Boom Chicago.

De presentator (vol comedy talent, hoe kan het ook anders) zweept iedereen op, waarna de groepen Amsterdam gaan ontdekken. Is jouw organisatie in een transitie of zijn net de omzetdoelstellingen besproken; dan zijn hier de opdrachten op aangepast. Tailor made is ook echt tailor made bij Boom Chicago! En hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten je kunt verdienen.

Boom Chicago foto challenge_zitten
Boom Chicago_Photochallenge

Culinair genieten

Terwijl de gasten aan het einde langzaam binnendruppelen in het theater, is de organisatie druk bezig om alle ingezonden foto’s en video’s te beoordelen. De leukste worden achter elkaar gezet en voor of tijdens het diner door de presentator onder handen genomen. Comedy gold noemen we dat! Wil je nog een stap verder gaan, dan kan je ook een ‘toast & roast’ afnemen, waarbij op een ludieke manier jouw organisatie op de hak wordt genomen. Luchtige humor waar nog lang over wordt nagepraat!

Uiteindelijk is het vooral genieten geblazen met de photo challenge; van de activiteit, de humor van de presentator, het heerlijke eten en drinken, maar vooral… met elkaar. Let’s (Boom Chica)go!

Beeld: Boom Chicago