Our House

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Our House is 100% te branden locatie met overdaad aan techniek en special FX

Our House is het eerste elektronische dancemuziek museum waar je wordt meegenomen in een 75-minuten durende digitale storytelling beleving. Een gave plek voor consumenten, maar nog zoveel gaver voor jouw doelgroep. Waarom? Door de state of the art-techniek (inclusief special fx), de diverse in te zetten zalen én het feit dat deze locatie met zijn talloze schermen volledig te branden is in jouw huisstijl.

Our House - evenementenlocatie - club

Our House, your event

Deze locatie is uniek in zijn soort. Simple as that! Als je binnenkomt, dan kom je binnen in (y)our house! Inderdaad, deze modulair opgebouwde locatie is zowel voor kleinere als grotere groepen en uiteenlopende type events geschikt.

Waar je normaal een enorme hap uit het eventbudget moet halen voor techniek, is hier echt alles aanwezig. En dan bedoelen we nagenoeg ook echt alles! Van 270 graden projectie tot CO2 en sparkling en van vloerprojectie tot smoke jets en motion in het dak. En het mooie; met een paar drukken op de knop is dit volledig custom te maken, zodat je je echt onderdompelt op jouw eventlocatie.

Beleving is top notch

De experience in Our House begint en eindigt met een geweldig (visueel) spektakel. Als je het hebt over kippenvel, dan krijg je dat hier. Te beginnen met de sterke opening waarin de geschiedenis van electronic music op energieke wijze wordt gedeeld. Om vervolgens zelf op interactieve wijze door deze geschiedenis te lopen. Van een spoedcursus mixen naar allerlei memorabilia van ‘de groten der aarde’. Hier kan je beleven hoe de dancescene zich heeft ontwikkeld. Om dit vervolgens live op de dansvloer te ervaren tijdens een belachelijk flitsend slot waarin alle technische hoogstandjes voorbij komen en je echt onderdeel wordt van de show.

Als consument al gaaf, maar nog veel bijzonderder als je dit samen met andere gasten beleefd tijdens jouw productlancering en geïntegreerd wordt. Of wat te denken van een spectaculaire award uitreiking; een gegarandeerde wow-factor!

Our House - evenementenlocatie - museum - foto Maarten Nauw
Our House - evenementenlocatie - club
Our House - evenementenlocatie - museum - foto Maarten Nauw
Our House - evenementenlocatie - museum
Our House - evenementenlocatie - club

Praktisch meets experience

Our House heeft naast de indrukwekkende technische faciliteiten ook veel praktische zaken in huis. Zo is er een grote plenaire ruimte inclusief ‘tribune’-opstelling en zijn er diverse sfeervolle subruimtes. Daarnaast liggen er parkeergarages op steenworp afstand, stopt de metro en tram haast voor de deur en kan je met een boot op circa 50 meter aanmeren. Verder transformeert de locatie op donderdag tot en met zondag vanaf 23.00 uur tot een club, zodat je tot in de vroege uurtjes kunt doorfeesten met jouw gasten.

Wil jij na Netflix, Heineken, Gillette en JBL (om maar enkele namen te noemen) hier ook jouw event organiseren? Our House staat altijd voor je open!

Beeld: Our House en Maarten Nauw

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
Kenmerken
  • Gave experience te beleven
  • Belachelijk veel techniek aanwezig
  • Praktische plenaire zaal en diverse subzalen
  • Goed bereikbaar, ook per boot!
Eigenschappen
  • LiggingIn het stadscentrum
  • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Eigen aanlegsteiger, Nabij luchthaven
  • FaciliteitenAirconditioning, Audio visuele middelen, Binnenruimte, Catering, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, Plug & Play, WIFI
  • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Fotoshoot, Gala & Awardshow, Kick-off, Productpresentatie, Relatie Evenement
Locatie Our House