Op maat compliment ontroert zelfs de meest stoere vent

Het mooiste van jou wordt uitgelicht!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Complimentenmeisjes- Nina van Hattum - compliment

A compliment a day, keeps the doctor away. Klinkt goed, maar hoe vaak geef jij iemand een oprechte loftuiting? Dat vroegen Gwen van Zaane en Bibi Smink zichzelf ook af en bedachten Complimentenmeisjes. Een even simpel als ontroerend gebaar waar je een instant geluksgevoel van krijgt.

Zet je deze act in tijdens een (inhoudelijk) event, dan zie je mensen gedurende de dag steeds meer opfleuren. Het bewijs dat oprechte aandacht, hoe kort ook, echt een positief effect heeft. 

Complimentenkaart achter acts - entertainment - compliment - medewerkers

Een oprecht moment op jouw event

Een lief en feestelijk complimententeam (tegenwoordig ook met complimentenjongens) loopt rond tussen de gasten op zoek naar een persoon die een glimlach verdient. Zodra iemand ‘gestrikt’ is, volgt een paar seconden om de persoon in kwestie in haar op te nemen. Wat volgt is een zorgvuldig en met liefde handgeschreven kaartje waarin het mooiste in een persoon wordt uitgelicht. Soms ontroerend, soms light & funny, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend! 

Complimentenmeisjes-acts - entertainment - compliment - medewerkers- Nathan Mooij photography Fotocredits: Nathan Mooij photography

Ideaal entertainment voor medewerkers en relaties

Hoewel de tekst door een onbekende is geschreven, voelt het alsof de schrijver je al jaren kent en word je er als gast echt door geraakt. Dat weten we uit ervaring! Het is dan ook geweldig om op deze manier een uniek ‘portret’ van iemands eerste indruk te geven. 

Dat kan op een personeelsfeest waar medewerkers centraal staan, op een beurs waar bezoekers naar een stand gelokt worden of een zakelijk event waar je relaties wilt bedanken. Complimentenmeisjes zorgen voor een heerlijk feel good moment met een complimentje om in je zak te steken!

Complimentenmeisjes-acts - entertainment - compliment - medewerkers - Photoline Carolien Sikken Foto credits: Photoline Carolien Sikken

Beeld header: Fotocredits: Nina van Hattum