De magie van De Efteling als eventlocatie

Je gaat je verwonderen over de mogelijkheden!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Zeg je tegen je kinderen “Zullen we naar De Ef…,” dan staan ze voor je “teling” kan uitspreken al met hun jas aan bij de voordeur te wachten. Zo’n aantrekkingskracht heeft De Efteling voor ‘een dagje uit’. Maar ook voor een zakelijke invulling is deze locatie uitermate geschikt. 

Oké, denk je dat je diep in de buidel moet tasten om De Efteling exclusief af te huren? Nou, dat valt dus reuze mee; deze bijzondere eventlocatie barst van de mogelijkheden om je binnen het park een exclusief gevoel te geven.

LEES OOK: Meer actie in de vergaderpauze? HUP!

attractie - efteling - event locatie -

Gegarandeerd een hoge opkomst en unieke sfeer

Vraag om een lijstje met geschikte locaties voor een congres, salesmeeting of feestavond en de gemiddelde eventprofessional zal niet meteen De Efteling noemen. Maar besef eens welk gevoel de locatie bij gasten zal oproepen? Waarschijnlijk eentje van in lijn van “Wauw, dat is echt anders dan anders”. Precies, De Efteling is met geen enkele andere locatie te vergelijken. Koppel daaraan het hoge servicegehalte en de conceptmatige onderdompeling in een totaal andere omgeving en je hebt voor veel events al een handig haakje te pakken. Daarom dat we uit ervaring weten dat genodigden alleen al uit nieuwsgierigheid bovenmatig veel ‘ja’ aanvinken op de registratiesite. En ben je er bang voor dat dat niet gaat gebeuren; vermeldt dan de aanwezigheid van een attractiebezoek (na sluitingstijd, dat wel) exclusief voor jouw gasten. Succes!

attractie - efteling - event locatie -Theater event
attractie - efteling - event locatie -Fata Morgana Paleis
attractie - efteling - event locatie -Event Business Festival
attractie - efteling - event locatie -Event Business Festival 2
attractie - efteling - event locatie -Carrousel Paleis (1)

Tal van thematische eventlocaties, verspreid door het park

Het bijzondere aan De Efteling is dat er verspreid over het terrein in totaal 27 evenementenlocaties liggen waar je exclusief gebruik van kunt maken. Weg van reguliere bezoekers kan je zo alle vertrouwelijke en/of inhoudelijke informatie met jouw gasten delen. Of gewoon een lekker feestje vieren. Van het grote Efteling Theater met plek voor 1.100 personen in theateropstelling (of meer als de tribunes weg gaan) tot intiemere zalen gelegen naast de attracties, zoals Fata Morgana, Carroussel en Droomvlucht. Stuk voor stuk thematische zalen waar je eigenlijk geen verdere aankleding meer nodig hebt.

attractie - efteling - event locatie -Pythonweide

Het is het buitenterrein waar je wilt zijn

Ondergetekende heeft zeker een tiental events georganiseerd of bijgewoond in De Efteling en een gemis was lange tijd de mogelijkheid om met mooi weer ‘in alle rust’ buiten ergens te kunnen verblijven met de gasten. De grote Speelweide was voor middelgrote gezelschap te kolossaal en midden in het zicht van bezoekers. Gelukkig heeft De Efteling met een nieuw sfeervol concept op De Pythonweide de ideale oplossing gevonden. Ruim genoeg voor 2.500 gasten, maar door de flexibele opzet ook lekker intiem voor 250+ gasten (weten we uit eigen ervaring). Wat kan je verwachten: het bekende, maar zeer passende foodtruckconcept aan de rand van De Efteling. Met genoeg privacy, tussen de bomen maar ook op loopafstand van de spannendste attracties die je na parksluiting exclusief kunt bezoeken.

Eigenlijk is De Efteling te groot en zijn er te veel mogelijkheden om in één ‘Gespot’ te gieten. Meerdaagse events met overnachting in het naastgelegen Bosrijk, familiedagen met persoonlijke entree, exclusieve Aquanurashow op de vlonder (bucketlistdingetje; de twee na grootste fonteinenshow ter wereld… yep, in Kaatsheuvel, off all places!) Ga zelf eens langs voor een rondleiding over het park en laat je verbazen… of moeten we zeggen; verwonderen?!

Beeld: De Efteling