FLASHBACK FRIDAY: Open kaart spelen met Post op Pootjes

Verstuur een wel heel bijzonder kaartje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
post op pootjes - event inspiration - kaarten - Geheime Liefde_WATN Tom Doms

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Post op Pootjes (origineel artikel 8 september 2019)

Hoe vaak krijg of verstuur jij nog een kaartje? In dit digitale tijdperk zijn ze aan het uitsterven. Terwijl het zó leuk is om kaartjes te ontvangen! Precies daarom is er Post op Pootjes. Dit is een act die af te huren is op jouw (zakelijke) event. Glimlach gegarandeerd!

Zet jouw verhaal op de kaart - letterlijk en figuurlijk

Brievenbus op de rug, en schrijf- en tekentafel op haar middel, gehuld in een knalrode feestelijke outfit, een knipoog naar het PTT-rood van vroegâh: dit is Post op Pootjes, alias Joska, artiestennaam Joskaas Worst. Ze komt naar je festival, bruiloft of zakelijke evenement. Samen creëren jullie een wel heel bijzonder kaartje. Want terwijl jij jouw verhaal deelt, vertaalt Joskaas Worst die naar een live getekende ansichtkaart. Jij hoeft er alleen nog maar een leuke boodschap (+ adres) op te schrijven en klaar is kees! Post op Pootjes zorgt voor de rest en doet jouw kaartje een dag later op de post.

post op pootjes - event inspiration - kaarten - R&G_BEMIND_FOTOGRAFIE_

Open kaart spelen

Wij zien het al helemaal voor ons: tijdens een kerstfeest, nieuwjaarsborrel of bedrijfsfestival een kaartje sturen aan je collega’s. Of aan jezelf! Bijvoorbeeld jouw persoonlijke doelen voor het nieuwe jaar, een speciaal compliment voor je collega waarmee je zo fijn samenwerkt of die ene collega die je graag een hart onder de riem steekt. Soms is het zoveel makkelijker om iets op te schrijven dan uit te spreken, dus dit is hét moment om open kaart te spelen. Boek je Post op Pootjes dan kies je voor een act die een glimlach brengt en zorgt voor heel gelukkige ontvangers na afloop.

post op pootjes - event inspiration - kaarten - ZomerparkFestival

Beeld header: Tom Doms
Beeld 1 & 2: Bemind Fotografie
Beeld 3: Zomerpark Festival