Met Body Marbling creëer je unieke blacklight kunstwerken op je lichaam

Kleurrijker dan dit wordt het niet

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
BLVisuals+Body Marbling - man met beschilderde armen

Scrollend door Instagram kwamen we deze gave festivalbeleving meermaals tegen. Terecht, want wat ziet dit er tof uit. Logisch dat bezoekers hiervoor in de rij staan!

Black Light Visuals (BLVisuals) is de pionier op dit gebied en heeft na tien jaar ervaring de smaak enorm te pakken. Zeker nu – na covid – de festivals in Amerika weer uit de grond schieten.

Van peesontsteking naar power-art

Gediagnosticeerd met chronische peesontsteking in zijn polsen kon Brad Lawrence op 23-jarige leeftijd niet meer tekenen of beeldhouwen. Gemotiveerd door zijn vriend Michael Zach ontdekte hij abstracte schilderkunst als kunsttherapie.

Het duo debuteerde Body Marbling op Electric Forest Festival in 2013 en vanaf dat moment werd het reizen en schilderen hun weg naar rehabilitatie.

We kunnen er veel over zeggen, maar onderstaand filmpje toont precies wat het is. Daar wil je toch ook voor in de rij staan. En op de foto, want de sociale status is tegenwoordig allesbepalend.

BLVisuals is gewoon internationaal te boeken. Voor zover wij weten is dit nog niet in Nederland te vinden. Is dat wel zo, dan horen we het graag!

Beeld: BLVisuals