Laat Band op Spanning jouw gasten helpen een bumpy ride te voorkomen

Een échte afterparty voor autobanden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Organiseer jij binnenkort een congres, feest of event waar men met de auto naartoe gaat? Zorg dan ook voor de autobanden van de genodigden! Laat de banden gedurende het evenement checken om schoner, veiliger en duurzamer te rijden. De Bob rijdt nou eenmaal beter op volle banden!

Band op Spanning geeft je als kers op de taart na de controle een advies mee. Zo kan jij voortaan zelf bijhouden of de bandenspanning goed is. Dus pompen maar!

Service op Locatie

Wie wil er nou niet voordeliger en duurzaam rijden? Band op Spanning werkt met goede apparatuur, draagt bij aan CO2 besparing en helpt mee aan de veiligheid op de weg. Maar liefst 60% van de auto’s rijdt momenteel met te zachte banden en ongeveer 7% rijdt zelfs met een gevaarlijke lage bandenspanning.

Dit kan de veiligheid van jezelf en anderen in gevaar brengen, doordat je een langere remweg krijgt en de wegligging slechter wordt. Wanneer de banden van de auto goed zijn opgepompt, werkt dat mee aan de kostenbesparing op brandstof en slijtage. En wie wil er in deze tijd nou niet wat centjes besparen?

Service op Locatie - band op spanning
kaartje achter ruitenwisser - band op spanning

Goodiebag voor je banden

Schrik na afloop van het evenement niet van het kaartje onder de ruitenwisser. “Fieuw gelukkig geen verkeersboete.” Band op Spanning geeft je na het afronden van de service een advies over de bandenspanning mee. Zo heeft iedereen een overzicht over besparingen en metingen van de auto.

Dus bel de service, nodig ze uit op locatie en laat je oppompen! Lekker ontspannen naar huis dankzij Band op Spanning.

Beeld: Band op Spanning