La Karavana is bijzondere mobiele overnachtingsplek voor jouw event

Let’s go on an adventure!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: La Karavana. (origineel artikel 19 augustus 2021)

Laat vier dames uit de evenementenwereld in coronatijd bij elkaar komen en je krijgt een waanzinnig idee als La Karavana ‘The Outdoor Hostelbus’. Begin 2020 werd het idee geboren en in april van hetzelfde jaar werd de dubbeldekkerbus via Marktplaats aangeschaft.

Fast forward naar vandaag de dag en enkele crowdfunding en sponsoring later en het project is bijna klaar om de weg op te gaan!

Maak het mee tijdens de reis

Het doel van La Karavana is even simpel als doeltreffend; dagtrips of meerdaagse reizen organiseren en begeleiden van A tot en met Z. Of dat nou een route langs de provincies is (wat is Nederland toch mooi he!) tot off the grid reizen in Oost-Europa. Het kan allemaal, want de bus is volledig self supporting met negen bedden, een warme douche, toilet, salon, keuken en zelfs een verwarmingselement die allemaal bediend kunnen worden door de zonnepanelen op het dak. Zo kan de bus dus echt overal komen; hoe tof is dat.

Interieur La Karavana stuur

Mobiele (overnachtings)locatie voor events

La Karavana is uniek in zijn soort. Niet alleen qua uitstraling, maar ook doordat de eigenaressen allen hun groot rijbewijs hebben gehaald en dus zelf met de bus op pad gaan. Dat enthousiasme is ongetwijfeld voelbaar als je de bus huurt.

Want inderdaad, de bus is ook voor (zakelijke) events te huur. Of je hem nou wilt inzetten als mobiele vergaderlocatie, voor een roadshow of als bijzondere overnachtingsplek voor jouw afdeling. Of je nou enkel de bus (en chauffeur) huurt of samen met de dames een volledige reis optuigt… La Karavana helpt absoluut mee aan het maken van nieuwe herinneringen!

La Karavana Persfoto Gijs Hardeman

Beeld: Gijs Hardeman