Venues

Kampvuursessies, honden spiegelen en meer bij Kontakt der Kontinenten

Maak écht contact met collega’s

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug ligt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. In eerste instantie bekend om haar rijke historie en wereldse uitstraling biedt deze meeting- en eventlocatie sinds een tijd tal van leuke activiteiten, inspirerende buitenvergaderplekken en waardevolle kampvuursessies aan om jouw event compleet te maken.

Wij snuffelden door de brochure en zagen dat er voor ieder wat wils was. Van herkenbare workshops tot verrassende activiteiten en inspirerende buitenvergaderplekken. Slim, want zo weet het conferentiehotel op alle doelgroepen in te spelen. Tijd om de – in onze ogen – highlights te noemen!

Honden spiegelen

Schapen drijven kennen de meesten wel, maar honden spiegelen denken wij niet. Tijdens deze bijzondere activiteit krijg je, door het gedrag dat je oproept bij een hond, een heldere kijk op je eigen gedrag. Tijdens de workshop wordt gewerkt met een indrukwekkende roedel Border Collies van diverse leeftijden én met verschillende karakters. Erg uitdagend en daarmee een sterke leiderschapstraining of metafoor om communicatie in een ongewone context te onderzoeken.

Laser kleiduif schieten

Vind jij de meeting niet opschieten en wil je wat meer actie, dan is Laser kleiduif schieten iets voor jou. Neem plaats en schiet samen met vier anderen tegelijkertijd met een omgebouwd dubbelloops jachtgeweer op rondvliegende kleiduiven. Het scorebord houdt onpartijdig de scores bij, dus alleen de beste wint!

Kontakt der Kontinenten - laser-kleiduif-schieten

E-chopper of FatMax Kickbiken

Wil je geruisloos en met minimale energie genieten van de omgeving, neem dan plaats op een e-chopper of FatMax Kickbike en cross met 25 kilometer per uur (dus helmloos) off-road door de Soesterduinen, begeef je door de binnenstad van Amersfoort of verken de prachtige Eempolder.

Kontakt der Kontinenten E-Chopper

Oud en vertrouwd

Oké, we zijn zelf altijd op zoek naar ‘nieuw, nieuw, nieuw’. Maar heel eerlijk… ook de meer traditionele activiteiten zijn nog steeds vermakelijk en verbindend! Van boogschieten tot schilderen en van bootcamp tot themaquizen. En van… nou ja, check zelf vooral wat er allemaal nog meer mogelijk is!

Kontakt der Kontinenten - boogschieten
Kontakt der Kontinenten- CE-kapel12
Kontakt der Kontinenten - Klooster-Cenakel
Kontakt der Kontinenten - KonneKt
Kontakt der Kontinenten - hotelkamer

Ubuntu Campfire Session

Wereldwijd brengen kampvuren mensen bijeen om verhalen te vertellen, te overleggen of muziek te maken. Ook bij Kontakt der Kontinenten waar zanger (tevens deelnemer The Voice South Africa) en verhalenverteller Jeremy Olivier je tijdens een Ubuntu Campfire Session meeneemt naar Afrikaanse sferen.

Of gebruik de dialoogvorm ‘talking stick’ om gasten hun eigen-wijsheid te laten delen. Onder begeleiding wordt het vuur op rituele wijze aangestoken en gaat de stick van hand tot hand. Starend in de vlammen vinden beste gesprekken plaats!

Kontakt der Kontinenten - kampvuurplek

Inspirerende buitenvergaderplekken

Neem deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht. De combinatie van frisse boslucht, stralende zon en fluitende vogels geven een hele andere dynamiek aan de dag. Bovendien bevordert het de creativiteit en stimuleert het de hersenen. Een heerlijke onderbreking van een programma binnen in één van de 25 vergaderzalen.

Alle plekken bevinden zich op maar een paar minuten wandelen van de twee historische panden waar het conferentiehotel uit bestaat. Kies voor picknicktafels, poefjes of handige mobiele stoelen inclusief schrijftafel. Ook flipovers, notitiemateriaal, catering én, indien nodig, fleecedekens zijn voorhanden. Nice.

Kontakt der Kontinenten-buiten-vergaderen
Kontakt der Kontinenten -KonneKt-terras-buiten
Kontakt der Kontinenten - evenementenveld
Kontakt der Kontinenten - KonneKt-terras-buiten-2

Alles onder één dak

Heb je een lang en intensief programma bedacht of wil je een meerdaags event organiseren? Organiseer dan aansluitend een borrel en diner in het restaurant en blijf daarna lekker slapen in één van de 130 hotelkamers.

Zover wij weten is Kontakt der Kontinenten één van de weinige evenementenlocaties die zo’n uitgebreide brochure heeft waarin lokale partners hun activiteiten aanbieden en waar elk jaar met hen om tafel wordt gezeten om de samenwerking te evalueren. Concreet; Kontakt der Kontinenten garandeert daarmee de kwaliteit en dat vinden wij keigoed!

Beeld: Kontakt der Kontinenten