Venues

Is Venue13 de eventlocatie met de meest positieve vibe van Nederland?

Hier maak je impact zonder uitzondering

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Er zijn tal van eventlocaties in Nederland. Probeer je daarin eens te onderscheiden. Venue13 is het gelukt. Niet enkel door de aanwezige faciliteiten en diverse mogelijkheden voor events. Het meest in het oog springend is eigenlijk hetgeen dat niet zichtbaar, maar wel enorm voelbaar is; de ongelooflijk fijne energie in de locatie én bij het personeel.

Logisch, want eigenaar Taike Rouwmaat heeft het zijn missie gemaakt om iedereen met open armen te ontvangen en elk event karakter te geven. Logisch, met de pay-off ‘Alles is goed’. Nice!

Lekker nuchtere puurheid

De missie van Taike is mooi, juist omdat die vanuit pure intrinsieke motivatie wordt gevoed. Venue13 is een plek waar iedereen binnen de samenleving terecht kan. En dat voor een eerlijke prijs. Kijk, dan worden wij nieuwsgierig en komen we de locatie graag bekijken. Als de muren konden praten, zouden ze bevestigen dat deze warme houding geen salespraat is, maar de basis van elk onvergetelijk event op deze locatie.

Venue13 eventlocatie
Venue13 eventlocatie
Venue13 eventlocatie Bar en Lounge
Venue13 Eventlocatie Buiten

Kenmerken spreken voor zich

Oké, helder… als opdrachtgever en doelgroep voel je je hartstikke welkom. Maar hoe en waar is dat? Terechte vraag! Venue13 ligt nabij Arnhem naast Centraal Station Velp, is twee minuten rijden vanaf de A12, je kunt overal gratis parkeren en er is een naastgelegen ruime parkeergelegenheid. Hoe fijn is dat?!

Eenmaal op de locatie ervaar je al snel waarom Venue13 zich multifunctioneel noemt. Er zijn vijf ruimtes met in totaal plek voor 500 gasten. Elke ruimte heeft qua inrichting een eigen karakter en beschikt over schuifdeuren, zodat je de grootte én routing volledig zelf kunt bepalen. Verder is elke locatie volledig te verduisteren en is er veel AV-techniek standaard aanwezig. Buiten is een 100 m2 terras op het zuiden aanwezig. Niet groot genoeg? Maak dan gebruik van de 2.500 m2 buitenruimte direct achter de locatie of de natuurlijke omgeving van Landgoed Biljoen, Postbank én de Veluwe dat op steenworp afstand van de locatie ligt.

Venue 13 voorkant buitenkant evenementenlocatie

Organiseer jij een bijeenkomst voor idealiter 100 tot 500 personen (meer mag uiteraard ook) en is omgeving Randstad geen noodzaak, dan adviseren wij absoluut een bezoek aan Venue13. Dan verkennen wij graag samen met jou hoe we de betekenis achter jouw event het beste tot zijn recht kunnen laten komen.

Sterker nog; op 27 augustus en 7 september organiseert Venue13 een open dag voor event organizers. Het moment voor een locatiebezoek dus!

Beeld: Venue13