Venue13

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Venue13 is multifunctionele eventlocatie in Velp (Arnhem) waar positieve vibe alom voelbaar is

Als er één ding na ons gesprek met Taike Rouwmaat, eigenaar van Venue13, blijft hangen dan is het de ongelofelijk fijne energie die hij uitstraalt en die in het DNA van zijn locatie én personeel verweven zit. Wow, wat een heerlijk gevoel! Op deze locatie word je echt met open armen ontvangen en gaan jullie samen een prachtig event organiseren. Sowieso niet heel moeilijk, want na een grondige renovatie ziet de locatie er heel fijn uit en kan je door de vele binnen- en buitenruimtes alle kanten op om impact te maken met jouw event!

Venue 13 voorkant buitenkant evenementenlocatie

Puur, aantrekkelijk en lekker nuchter

Voor degenen die bang zijn voor een stuk zweverigheid op de locatie; ben gerust! Het team staat hier met twee benen lekker nuchter op de grond, maar houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen. Echt een plek te zijn waar iedereen binnen de samenleving terecht kan. Dat is geen salespraat, maar een pure, intrinsieke motivatie van Taike (wat een gezellige vent trouwens. Daar wil je wel een event mee organiseren!). Impact maken zonder uitzondering. Voor een eerlijke prijs. Nice!

Venue13 eventlocatie

Multifunctioneel, perfect bereikbaar en gratis parkeren

Ja, we zetten het tegenwoordig maar in de subkop; perfecte bereikbaarheid en gratis parkeren, want die combi is tegenwoordig alles behalve vanzelfsprekend. Venue13 ligt naast Centraal Station Velp, ligt twee minuten rijden vanaf de A12 en je kunt gratis parkeren in de naastgelegen parkeergarage.

Leuk, maar hoe ziet de locatie er van binnen uit? Goede vraag! Venue13 heeft vijf ruimtes met in totaal plek voor maximaal 500 gasten. Elke ruimte heeft qua inrichting een eigen karakter en beschikt over schuifdeuren, zodat je de grootte en routing volledig zelf kunt bepalen (oja, volledig rolstoeltoegankelijk!). Op facilitair niveau is ook goed nagedacht, want er is veel AV-techniek standaard aanwezig en elke ruimte is volledig te verduisteren. Liever naar buiten? Maak dan gebruik van het 100 m2 terras op het zuiden, de 2.500 m2 buitenruimte direct achter de locatie of Landgoed Biljoen dat op loopafstand van de locatie ligt.

Zoek je een eventlocatie die niet persé in de Randstad ligt, dan moet je Venue13 zeker op je shortlist zetten! Of zoals Taike het zelf zegt: “Ik wil één van de locaties worden waar je voor 100 tot 300 personen graag naar toe gaat omdat je weet dat we er alles aan doen om impact te maken met jouw evenement.”

Venue13 eventlocatie

Beeld: Venue13

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (6)
Grote zaal
300
Bar
225
Lounge
225
Buitenruimte
500
Subruimte 1
10
Subruimte 2
8
toon alle zalen
verberg zalen
Kenmerken
  • Vijf multifunctionele ruimtes
  • Terras en gigantisch buitenterrein
  • Perfect bereikbaar met auto en OV
  • Heerlijke vibe bij het team
Eigenschappen
  • LiggingLandelijk
  • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid, Nabij snelweg
  • Faciliteiten(Dak)Terras, Airconditioning, Audio visuele middelen, Bar, Binnenruimte, Buitenruimte, Catering, Eigen catering mogelijk, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, Gratis Parkeren, In-/outdooractiviteiten, Invalidentoegankelijk, Plug & Play, Theater, Tuin, WIFI
  • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Brainstormsessie, Congres, Diner, Fotoshoot, Gala & Awardshow, Kick-off, Meerdaagse Bijeenkomst, Productpresentatie, Relatie Evenement, Training, Vergadering, Workshop
Locatie Venue13