Venues

In het Eden Hotel Amsterdam is een event organiseren als een paradijs voor Eva

In het kloppend hart van Amsterdam, klopt het gerenoveerde hotel op alle niveaus

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Waar een gemiddeld gerenoveerd hotel de focus op de nieuwe kamers legt, laat het Eden Hotel Amsterdam zien dat het juist in de breedte een enorm sterk aanbod heeft voor de leisure gast, maar ook voor de (zakelijke) bezoeker van een event.

Het laatste bewijs daarvan is het gastronomische event ‘Hof van Eden’ wat DGDS Events samen met De Goede & De Stoute en Peter Gast van het inpandige sterrenrestaurant Graphite organiseerde in de zalen Central Stage en Obsidian.

Hof van Eden restaurant Eden Hotel

De sterren straalden, maar de gasten ook

Hoewel het een feestje was voor de zes sterrenchefs (met in totaal acht Michelin sterren) om de heerlijkste gerechten te koken, waren het vooral de gasten die straalden van plezier. Reden hiervoor was dat veel van hen van de gelegenheid gebruik maakten om in het Eden Hotel Amsterdam te overnachten. Dat was dus heerlijk genieten van prachtige diners, exclusieve wijnen en fijne conversaties om vervolgens bijna letterlijk naar bed te rollen.

Hof van Eden restaurant Eden Hotel
Hof van Eden restaurant Eden Hotel
Hof van Eden restaurant Eden Hotel
Hof van Eden restaurant Eden Hotel
Hof van Eden restaurant Eden Hotel

Diversiteit als USP

Bovenstaand event is slechts één van de vele events die binnen Eden Hotel Amsterdam worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een dinnershow of een exclusief optreden in Obsidian, de underground music venue van het Eden Hotel. In deze Tokyo-style luisterbar word je ondergedompeld in de sfeer van een laid-back jazzclub. Of een teambuildingsactiviteit waarin je gasten een eigen lied laat opnemen in de aangrenzende professionele studio.

Ga je echt voor een zakelijke bijeenkomst dan kun je tot 150 gasten ontvangen in Centre Stage, waar niet alleen de doelstellingen een podium krijgen, maar ook de gasten centraal staan. Met een intiemer gezelschap kun je perfect terecht bij de Breakfast Room en kies je voor een informele feestavond dan is het inpandige Restaurant Slagerij de Beurs de perfect plek om te swingen.

EDEN HOTEL AMSTERDAM_MUSIC_STUDIO
OBSIDIAN_AMSTERDAM Eden hotel opnamestudio

Centraal staan

Het Eden Hotel Amsterdam heeft zichzelf na de grondige renovatie haast vanzelfsprekend hoger in de markt gezet. Niet gek als je beseft dat deze locatie op high end niveau grote groepen gasten kan hosten. En zeg nou eerlijk; waar vind je deze diversiteit aan kennis en mogelijkheden, gecombineerd met bijna 400 hotelkamers in hartje (en dan bedoelen we ook echt hartje) Amsterdam.

Het maakt dat het Eden Hotel Amsterdam voor veel opdrachtgevers de plek is om te vergaderen, feesten of slapen. Breng zelf eens een bezoek en besef wat er allemaal mogelijk is voor jouw volgende event!

Beeld: Eden Hotel Amsterdam