Venues

Hard Rock Hotel verrast met breakoutprogramma’s voor zakelijke markt

Stijlvol, interactief en conceptmatig goed doordacht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wie Amsterdam kent, kent waarschijnlijk ook het American. Dit net voor 1900 gebouwde pand is een boegbeeld voor de stad en beschikt over mega veel historie. Veel van deze verhalen hebben een muzikaal tintje, getuige de ligging tussen Melkweg en Paradiso en de vele muzikanten die in het hotel hebben overnacht, opgetreden of genoten in Bar Americain.

Logisch dus dat de eigenaren in zee zijn gegaan met de Hard Rock Hotel-formule. Maar vergis je niet! Verwacht hier geen schreeuwerige neon-borden, of menu’s vol friet en hamburgers. Dit hotel is – en dat menen we echt – prachtig en stijlvol ingericht en biedt daarnaast veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Niet enkel door de setting, maar sinds kort ook door de toffe breakoutprogramma’s. Klinkt goed he?

Vergaderen tussen muziekmemorabilia

Muziek zit bij iedereen in het DNA. Daarom dat jouw medewerkers of relaties zich ongetwijfeld meteen thuis voelen bij Hard Rock Hotel Amsterdam American. De lobby is aan de hand van oude hotelfoto’s teruggebracht naar de situatie van de jaren ’40 en heeft ruimte gemaakt voor een prachtige inrichting vol bijzondere instrumenten, kledingstukken en kunst van lp’s. Het gave is; een deel van de lobby is in te zetten als volledig afsluitbare vergaderruimte. Inderdaad, kom bijeen in informele setting (of in traditionele theateropstelling) tussen de rijke wereldwijde muziekhistorie.

Een andere bijzondere plek is Mata Hideaway; de verborgen vergaderparel met Marokkaanse invloeden. Of verblijf met een paar collega’s in de Rock Star Suite, waar je tijdens de pauze zelf plaatjes kan draaien met de vast aanwezige DJ-set.
Sowieso zijn alle kamers naast veel luxe ook voorzien van muzikale extra’s; zo kan je gratis een Fender lenen om gitaar te spelen of liggen lp’s van jouw favoriete artiesten klaar om op de pick-up-speler af te spelen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; Hard Rock Hotel rockt hard op zakelijk gebied!

HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_MEETING_GMT+1

Breakout of the ordinary

Zo sterk als de hele formule is doorgevoerd in het hotel, bieden ze nu ook sterk passende breakoutprogramma’s aan. Allemaal hangend aan de waarden van de Hard Rock-formule, zoals ‘love all, serve all’, ‘take time to be kind’, ‘save the planet’ en ‘all is one’.

Ga bijvoorbeeld samen met collega’s aan de slag met wat algemenere programma’s zoals de DJ-workshop, het Drumcafé of de Memorabilia-muziekquiz (de namen spreken voor zich toch?). Of grijp het netwerk van Hard Rock Hotels aan om met artiesten en muzikanten een themalied te maken of samen met hen een nummer te schrijven.

De twee meest bijzondere activiteiten vinden wij ‘Get the Hard Rock-vibe’ waarin de vibemanager (inderdaad, die hebben ze gewoon!) alles uitlegt over het creëren én vasthouden van de bijzondere sfeer of ‘Clean the World’ waarin je samen met het hotel hygiënekits maakt voor lokale projecten. Dat is nog eens een verantwoorde manier om om te gaan met hotelzeepjes en shampooflesjes.

Je ziet het; er is zowel in sfeer, ruimte, als breakoutprogramma’s een keur aan mogelijkheden. Sterker nog; juist nu – met de lage hotelbezetting – biedt het hotel opties die in de goede tijden minder snel mogelijk zijn. Let’s (hard) rock bij Hard Rock Hotel Amsterdam American!

HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_MEMORABILIA schoenen Elton John
HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_BAR AMERICAIN
HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_MEETING_ROCK ROYALTY

Beeld: Hard Rock Hotel Amsterdam American