Venues

Hotel Papendal blijft inzetten op online en hybride als onderdeel van de toekomst van events

Studio Papendal als fijne plug & play-oplossing

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Niets is zeker, maar als het aan Hotel Papendal ligt blijven online en hybride events onderdeel van manieren waarop mensen bijeenkomen. Daar is slim op ingespeeld met de ontwikkeling van Studio Papendal. Een livestreaming-studio zoals er maar weinig van zijn.

Althans, wij kunnen zo gauw geen andere streaming-locatie opnoemen waar je ook de mogelijkheid hebt om grootschalige hybride events te laten plaatsvinden én gasten kunt laten overnachten in het geval van meerdaagse bijeenkomsten.

Van Tokyo tot Parijs

Het opzetten van Studio Papendal was tweeledig; enerzijds om een online alternatief te bieden voor de niet meer toegankelijke live events ten tijde van de toen geldende corona-maatregelen. Anderzijds omdat een fysieke zakelijke expo tijdens de Olympische Spelen in Tokyo niet doorging en voor de digitale oplossing een studio nodig was. Het platform van TeamNL Expo is hier, na een gemakkelijke en gratis registratie, nog steeds te bekijken.

Inmiddels is de expo voor Tokyo voorbij en worden de mogelijkheden bekeken deze voort te zetten tijdens de Spelen in Parijs in 2024.  In de tussentijd blijft de studio permanent aanwezig in Hotel Papendal voor externe organisaties. En daar word jij ongetwijfeld blij van!

Uitzwaaimoment Paralympische Spelen Papendal

Professionele studio boordevol extra faciliteiten

Hotel Papendal is van zichzelf al een bijzondere plek om een dag te verblijven. Zo midden in het hart van de topsport voel je haast automatisch de drive om te willen presteren… en presenteren. Dat kan perfect in de studio die is in te richten in een talkshow-opstelling (met focus op tafelgesprekken) of een interview-opstelling (met meerdere comfortabele stoelen voor één op één interviews of discussie panels). Uiteraard inclusief alle benodigde facilitaire voorzieningen, zoals camera’s, microfoons, (afkijk)schermen, verlichting en technici.

Perfect, maar niet persé uniek. Totdat je beseft waar je bent. Want door jouw online of hybride event hier te laten plaatsvinden kan je heel goed werken met thema’s als prestatiegericht werken, kracht zetten, focus, willen winnen et cetera.  Daarnaast kan je sportsprekers aan het programma toevoegen die vanuit hun expertise of sportcarrière jouw doelen nog meer kunnen onderstrepen en biedt je sprekers en/of gasten de mogelijkheid om te overnachten.

Papendal_teamnl_tokyo_expo-
Papendal_teamnl_tokyo_expo

Hybride events in het hart van de sport

Dat laatste is vooral interessant bij hybride events. Hoe gaaf is het namelijk om een live event te organiseren in één van de vele zalen van Hotel Papendal, terwijl de online kijker via een separaat programma vanuit de Studio af en toe inschakelt om belangrijke elementen uit het live event mee te krijgen. En terwijl de aanwezige gasten genieten van een netwerklunch, legt de chef-kok van Papendal de online kijkers op bevlogen wijze uit wat je dankzij gezonde en vooral lekkere sportvoeding kunt bereiken. Zo creëer je een eigen online programma waarin de belangrijkste ijkpunten uit het fysieke evenement worden meegenomen.

We zijn het wat dat betreft helemaal met Hotel Papendal (of beter gezegd, Studio Papendal) eens… online & hybride are here to stay… dan kan je maar beter een nummer één streaming studio gebruiken, zodat jij als organisatie na een geslaagd event als winnaar de locatie verlaat!

Beeld: Hotel Papendal